We hebben genoten! Met 1006 bezoekers van ons open huis gisterenavond mag je het met recht een geslaagde avond noemen! Veel leerlingen uit groep 7 en 8 kwamen samen met hun ouders, broertjes, zusjes en soms opa of oma een kijkje nemen bij het open huis van het Wolfert Lyceum. Nieuwsgierig hoe dat mooie, rode ‘pizzapunt’ gebouw er aan de binnenkant uitzag, konden veel bezoekers niet wachten tot 19.00 uur. Om 18.45 uur was het al zo druk dat de rondleidende brugklassers ‘op’ waren. Gelukkig is ons overzichtelijk gebouw ook goed zelfstandig te bekijken. Ons daltononderwijs bevat de pijlers samenwerken, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, dus dit was geheel in ‘daltonstijl’ :-)

Er was veel te bekijken en te doen: een escaperoom bij mens&natuur, ‘fox hunting’ bij Engels, een toneelvoorstelling bij het vak drama, badzout en gel maken bij scheikunde, een ballon ‘doorboren’ zonder dat hij stuk gaat bij natuurkunde en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Veel belangstelling trokken ook de plattegronden van de aanbouw (gereed in september 2019 is de planning), ons vernieuwde gymnasium en de informatie over de plusprogramma’s, inclusief de VVV-uren.

Bij de exit enquête wisten sommige kinderen het zeker: dit is mijn school! Waarop wij volmondig zeggen: tot ziens!

Aanmelden kan via deze link.

En als je nog vragen hebt, omdat je nog twijfelt: mail gerust naar Natasja Pompen, de teamleider van de brugklas: npo@wolfert.nl