Buitenschoolse activiteiten

Huiswerkbegeleiding

Studiekring is een instituut dat al meer dan tien jaar professionele huiswerkbegeleiding verzorgt. Sinds 2010 is de Studiekring gevestigd in het Wolfert Lyceum. Informatie over Studiekring en de mogelijkheid om uw kind aan te melden, vindt u hier: www.studiekring.nl/huiswerkbegeleiding-bijles-bergschenhoek

Jeugdtheaterschool

Iedere woensdagavond verandert het Wolfert Lyceum (en de Groene Hoek) in een bruisende Jeugdtheaterschool waar iedereen vanaf 6 tot 26 jaar onder leiding van professionele docenten spel-, dans- en zanglessen kan volgen. En… aan het eind van het seizoen staat iedereen natuurlijk op het podium. Zie: www.hofpleinrotterdam.nl

Gitaarles Mets & Music

Mets & Music bied je de mogelijkheid om op school gitaarles te volgen. Bij de gitaarlessen leer je akkoorden en ben je vooral bezig met de gitaar en het bespelen daarvan. Voor leerlingen die al kunnen spelen, is er ook de mogelijkheid om elektrische gitaar te leren spelen of te leren bassen. Of je daar al goed genoeg voor bent, wordt in overleg met je gitaarleraar bepaald.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Samenvattend:
Wat: (bas)gitaarles.
Wie: iedereen die graag gitaar wil leren spelen of al enige ervaring heeft.
Wanneer: de  gitaarlessen worden donderdagmiddag na schooltijd gegeven, of in de pauze.
Waar: op het Wolfert Lyceum.
Kosten: € 180,- , dus € 9,- per les, voor 20 lessen van 20 minuten (in groepsverband).
Privéles: € 300,- voor 20 lessen van 30 minuten.

Betalen kan contant bij de eerste les of middels een overmaking per bank voorafgaand aan de eerste les (de factuur stuur ik per mail). Gitaren zijn op school aanwezig. De gitaar mag niet mee naar huis, maar kan wel de hele week gebruikt worden om te oefenen op school in de muziekruimte.

Lijkt het je leuk en wil je graag meedoen? Vul dan het onderstaande formulier in en je hoort snel van mij wanneer je eerste les is!

Met vriendelijke groet,
Pieter Metselaar
Mets & Music
www.metsmusic.nl

Gitaarlessen