Examenuitslag
Woensdag 12 juni bellen wij alle examenkandidaten. De 5 havo leerlingen worden vanaf 11 uur gebeld en de 6 vwo leerlingen vanaf 12 uur. Zorg dat je bereikbaar bent!! Op school zijn de examenkandidaten ’s middags van harte welkom voor een hapje & (fris) drankje vanaf 14 uur (5 havo) en vanaf 15 uur (6 vwo).

Diploma-uitreiking
Direct na 12 juni valt een uitnodiging in de brievenbus bij alle geslaagden. Woensdag 3 juli is de diploma-uitreiking voor het vwo en op vrijdag 5 juli de havo. Het programma start om 14.00 uur (13.45 uur inloop). Na de plenaire bijeenkomst loopt u met de mentor van uw zoon/dochter mee voor de persoonlijke diploma-uitreiking in de klas, vervolgens sluiten we het beneden feestelijk af met een hapje en een drankje. Elke leerling mag met maximaal vier gasten deelnemen. Als u met meer dan vier personen wilt komen dan kan dat, maar geef dit aan onze teamleiders door per mail via: communicatiewl@wolfert.nl. Hopelijk tot ziens, we kijken er naar uit!

Groep 7/8

Welkom bij Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum is een echte daltonschool. Leerlingen halen bij ons het best uit zichzelf. Dat stimuleren wij ook: ons daltononderwijs geeft kinderen de vrijheid en verantwoordelijkheid zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Wij dagen onze leerlingen uit een stap verder te gaan dan ze normaal zouden doen.

Wolfert Lyceum biedt: havo, atheneum en gymnasium. Het eerste leerjaar sluit zo goed mogelijk aan op het advies van de basisschool: gecombineerde havo/vwo-klassen en vwo-klassen. Wolfert Lyceum heeft een eenjarige brugperiode.

Kiezen voor het Wolfert Lyceum betekent kiezen voor het daltononderwijs. Bij ons leer je zelfstandig werken, je eigen verantwoordelijkheid nemen, keuzes maken en goed samenwerken met je klasgenoten.

Jouw voordelen bij Wolfert Lyceum

  • Bewust daltononderwijs

  • Economie, cultuur en Techniek

  • Persoonlijke groei

  • Maatwerk, structuur en goede begeleiding

  • Verdiepingsprojecten en VVV-uren

  • Internationale reizen

© Wolfert Lyceum    |    Onze school maakt deel uit van de Wolfert van Borselen scholengroep