Welkom bij het Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum staat voor uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieve, nieuwsgierige leerlingen. De school biedt daltononderwijs op gymnasium-, atheneum- en havoniveau in een krachtige, eigentijdse leeromgeving. Klik voor meer informatie over de specifieke onderwerpen op een van de knoppen op deze pagina.

Mededelingen

We feliciteren Montana en Esmée, zij gaan naar de finale (in de Tweede Kamer) van het Nationaal Jeugd Debat!!! (meer nieuws volgt!)

————————————————————–
Tijdens de mentorspreekavond op donderdag 23 november proberen onze leerlingen wat geld op te halen voor het goede doel: War Child en hun eigen ‘Junior Company‘ . Het zou fijn zijn als u ze steunt en wat contant geld meeneemt.

Voor meer informatie:
War Child en Junior Company
Mentorspreekavond

 

Beste groep 7 / 8 leerling,

Welkom op de site van het Wolfert Lyceum – misschien wel jouw middelbare school in de toekomst! Alle activiteiten rondom de werving van nieuwe leerlingen starten vanaf 1 januari. Hierbij daarom alvast wat data – voor in je agenda (of telefoon): klik hier.
Hopelijk tot ziens in 2018!

Natasja Pompen
teamleider brugklas Wolfert Lyceum

————————————————————–

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief.
Lees hier alle nieuwsberichten.

Nieuws

Met hart en ziel aan het werk IMG_0040 (1)

Afgelopen dinsdag hebben de leerlingen uit 4 havo een workshop gevolgd bij het Scapino ballet en de expositie  ‘Change the system’ bezocht in..

Lees meer »
100% Selfmade IMG_0021 (1)

Woensdag 15 november zijn we met alle leerlingen uit de brugklas naar de voorstelling 100% Selfmade geweest in theater MAAS. Het was een..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda