Welkom bij het Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum staat voor uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieve, nieuwsgierige leerlingen. De school biedt daltononderwijs op gymnasium-, atheneum- en havoniveau in een krachtige, eigentijdse leeromgeving. Klik voor meer informatie over de specifieke onderwerpen op een van de knoppen op deze pagina.

Mededelingen

Aanmelden klas 2 en hoger?

Sommige leerlingen willen in een hoger leerjaar instromen. Dit betekent dat er een aantal zaken anders lopen dan bij aanmeldingen voor klas 1. Hier lees je er meer over.

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief.
Lees hier alle nieuwsberichten.

Hoe schrijf ik in voor klas 1?

Na het invullen en insturen van het inschrijfformulier (klik hier) nodigen wij u uit voor een gesprek. Bij de inschrijving is het de bedoeling dat zowel de leerling als minimaal één ouder/verzorger hierbij aanwezig zijn. We heten u en uw zoon/dochter alvast van harte welkom!

Nieuws

Rooster laatste vier weken pk-cycle-4-weeks-to-go

De laatste vier weken staan altijd bomvol activiteiten en daarom hanteren we een apart rooster. Het rooster is hieronder als Excel te downloaden:..

Lees meer »
Inleveren boeken boeken-inleveren

Het moment van schoolboeken inleveren nadert bijna: op donderdag 29 juni 2017 moeten de boeken in de hal worden ingeleverd. De inname van de boeken..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda