Wintersport 2024

Wat een avontuur was het! Onze recente wintersport naar Zell am See en Saalbach-Hinterglemm was een onvergetelijke ervaring vol plezier en adrenaline. Met stralende zon en blauwe luchten, dankzij het legendarische ‘kaiserwetter’

Nieuwsbrief Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum stuurt regelmatig nieuwsbrieven. Het bericht dat er een nieuwe nieuwsbrief is, wordt verzonden naar je mailadres. Mocht je mailadres wijzigen, geef dit dan tijdig aan ons door. Zo mis je nooit iets!

Op weg naar het Lagerhuis

Gisteren heeft ons onderbouw debatteam meegedaan aan de provinciale voorronde van ‘Op weg naar het Lagerhuis’. Ons team is in de poule tweede geworden

Nieuwe inrichting

Interieurontwerper Suzanne Oosterom van So!Design heeft de wensen van onze leerlingenraad en ons schoolteam vertaald in een prachtig stylingplan.

Voor mijn lieve Valentijn

Op 14 februari kun je rozen met eventueel een mooie tekst/gedichtje laten sturen naar wie je zelf wilt; een geheime liefde, een goede vriend(in) of bijvoorbeeld een docent(e) die je goed geholpen heeft.

Junior companies vallen in de prijzen met pitchen

Op dinsdag 23 januari reisden zeven junior companies af naar Rotterdam

Reisverslag door Fenne & Joris

De Ghana reis is tot nu toe een groot succes. De eerste dag zijn we naar de tienermoeders gegaan, een project waar Wolfert Lyceum jaarlijks geld aan doneert.

Finale NK debatteren

Op zaterdag 20 januari heeft ons debatteam meegedaan aan de finale van het Nederlands Kampioenschap Debatteren voor bovenbouw havo/vwo en hebben ze twee van de drie debatten gewonnen

Ghana kerstmarkt

De Ghana kerstmarkt op woensdag 20 december was een groot succes! Het was enorm gezellig en de opkomst van mensen was ongelooflijk groot.

Frohe Weihnachten

De afgelopen weken hebben de leerlingen van de tweede klassen kerstkaarten geschreven, die gestuurd zijn aan de bewoners van een bejaardenhuis in het Duitse stadje Bad Ems.