Rooster laatste vier weken

De laatste weken van het schooljaar staan altijd bomvol activiteiten en de tijd vliegt voorbij, hierbij alle informatie voor je op een rijtje!

Kan de vlag uit vandaag?

Vandaag krijgen de leerlingen 5 havo en 6 vwo te horen of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Vanaf 13 uur gaan de mentoren bellen om de uitslag te vertellen.

VVV-uur plantenbakken

Denk je dat klussen alleen iets is voor mannen? Zeker niet! Tien leerlingen uit klas 1 en 2 hebben samen, geheel naar eigen ontwerp, houten platenbakken voor op het schoolplein gemaakt tijdens een vvv-uur.

Spetterend Wolfert Lyceum festival

Nog even en dan is het zover!! Op vrijdag 12 juli organiseert de Activiteiten Commissie weer een spetterend Wolfert Lyceum festival genaamd ‘School’s out’. Een dag vol activiteiten om je te vermaken en foodtrucks om te snacken, de rest blijft nog even een verrassing!!!

Jubileumboek ‘De Wolfert’

De Wolfert van Borselen scholengroep viert dit schooljaar zijn 50-jarige jubileum. Daar hoort natuurlijk een jubileumboek bij en dat komt er ook!

De examens gaan beginnen

We wensen onze 5 havo en 6 vwo leerlingen heel veel succes met hun eindexamens. Hou je hoofd koel, dan komt het zeker goed!

Kolderdag 2019

De langste, leukste en laatste schooldag voor onze eindexamenkandidaten begon donderdagavond 18 april om 20.30 uur en eindigde vrijdag 19 april om 15.30 uur. Donderdagavond ‘sliepen’ de leerlingen uit 5 havo en 6 vwo op school. Nou ja….slapen?

Strava sportapp tijdens Wolfert Lyceumloop

Met behulp van de Strava sportapp is er dit schooljaar voor het eerst een extra element toegevoegd aan de Wolfert Lyceumloop. Met de Strava sportapp kan je o.a. bijhouden hoe snel je een bepaalde route rent.

Wolfert Lyceumloop (voor Ghana)

De Wolfert Lyceumloop is een hardloopronde van 5 km door een autovrij parcours in het Rottemeren natuurgebied. Leerlingen uit klas 1 t/m 4 en sportieve docenten dagen zichzelf uit een goede tijd neer te zetten of de tijd van vorig jaar te verbeteren. Het parcours is lekker afwisselend, soms heuvelachtig tot steil, maar voor alle […]

Bèta+ project

We zijn trots op onze leerlingen uit 6V die het Bèta+ project hebben afgerond. Op donderdag 18 april ontvingen zij hiervoor hun certificaat.