Wil jij het internationaal erkende DELF-certificaat halen?

Voor de leerlingen die het vak Frans in 3-4 havo, 3-4-5 vwo op het Wolfert Lyceum volgen, is er een mogelijkheid het erkende Franse diploma DELF A2 en B1 te halen.

Maatregelen coronavirus

Lees hieronder de veelgestelde vragen over het coronavirus en de maatregelen die we nemen.

100% geslaagden Wolfert Lyceum 2020

Het slagingspercentage op het Wolfert Lyceum komt uit op 100% voor zowel de havo als het vwo. We zijn onwijs trots op onze leerlingen!

Cum laude geslaagden 2020

Scholen kunnen de bijzondere prestaties van leerlingen zichtbaar maken met Cum Laude* op hun diploma. Cum laude slagen is een eretitel.

Certificaat gymnasium onderbouw

Leerlingen uit klas 3V4 kregen op vrijdag 26 juni het certificaat ‘gymnasium onderbouw’ uitgereikt.

Boeken inleveren

Het inleveren van de boeken gaat dit jaar i.v.m. de aangescherpte maatregelen rondom het Covid-19 virus volgens dit rooster.

Geslaagden Wolfert Lyceum thuis verrast

Mentoren van het Wolfert Lyceum brachten donderdagmiddag 4 juni bij iedere geslaagde leerling een bezoek aan huis. De meeste leerlingen wisten al dat ze geslaagd waren, maar donderdag was door minister Slob van Onderwijs aangewezen als nationale slaagdag.

Meedenken in de MR?

De Medezeggenschapsraad (MR) van de Wolfert van Borselen Scholengroep zoekt leerling vertegenwoordigers! De MR is een belangrijk onderdeel binnen onze school, omdat het een stem geeft aan alle personeelsleden, ouders en leerlingen.

Lezen in de meivakantie!

Tot 1 juni zijn er maar liefst honderd gratis e-books beschikbaar in de App Store en Google Play.

Open Leercentrum

Wolfert Lyceum heeft een donatie van 2.500 euro uit het Coöperatiefonds van Rabobank Zuid-Holland Midden ontvangen voor de inrichting van het Open leercentrum (OLC). Hoe tof is dat! We zijn natuurlijk super blij met dit bedrag.