Nieuwsbrief Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum stuurt regelmatig nieuwsbrieven. Het bericht dat er een nieuwe nieuwsbrief is, wordt verzonden naar je mailadres. Mocht je mailadres wijzigen, geef dit dan tijdig aan ons door. Zo mis je nooit iets!

Jong Ondernemen

Dit zijn ze: de nieuwe lichting jonge ondernemers van Wolfert Lyceum. Binnen het Jong Ondernemen lesprogramma krijgen onze leerlingen volop de kans hun talenten te ontplooien en leren ze zich ontwikkelen tot échte ondernemer.

Schoolfeest 1 september

Na een lange tijd geen grote feesten te hebben gehad, is het eindelijk zover: we gaan het schooljaar goed beginnen met een feest voor de gehele Wolfert scholengroep op donderdag 1 september in de Maassilo in Rotterdam.

Welkom terug op school

We hopen dat jullie een hele fijne vakantie hebben gehad! We gaan weer bijna starten met school en hebben er zin in. In je mail heb je kunnen lezen dat de start er als volgt uitziet:

Geslaagden Wolfert Lyceum 2022

HAVO (94,5%) en VWO (91,4%) We zijn trots op jullie resultaat!

Cum laude geslaagden 2022

Scholen kunnen de bijzondere prestaties van leerlingen zichtbaar maken met Cum Laude* op hun diploma. Cum laude slagen is een eretitel.

Uitreiking Cambridge English certificaten

In december 2021 is een groep ambitieuze leerlingen begonnen aan Cambridge English, het internationaal erkende Engelse plus programma dat Wolfert Lyceum elk jaar aanbiedt aan leerlingen van 4 havo en 5 vwo.

Juniormentoren

Gisteren hebben we officieel afscheid genomen van de juniormentoren van dit schooljaar. Met trots kijken Jip, Julie, Max, Krista, Elody, Lars en Julie uit 5V terug op een bijzonder jaar. De juniormentoren hebben genoten van hun bijdrage aan het brugklaskamp, de mentorlessen en de activiteiten.

 School’s Out Festival

Donderdag 7 juli was er het traditionele School’s Out Festival op het schoolplein. We doen dit altijd om het schooljaar leuk af te sluiten tijdens het inleveren van de boeken. Je kon er heerlijke lekkernijen eten en drinken, zo waren er poffertjes, ijsjes en suikerspin.

Uitreiking Bèta+ certificaten

Woensdag 6-7 is er een afsluitend gezellig etentje geweest met de Bèta+-leerlingen uit 6 vwo. Ook de certificaten zijn uitgereikt. Ze hebben het zo goed gedaan, we zijn trots op onze leerlingen!