Halloween 2019

Het is weer oktober en dat betekent… Halloween! Op donderdag 31 oktober vieren wij dit gezellige, griezelige feest met alle eersteklassers.

Tien jaar Wolfert Lyceum!

Beste oud leerling en oud/huidige collega, Wolfert Lyceum bestaat 10 jaar! Een verjaardag om trots op te zijn en die gevierd mag worden. Samen met jullie natuurlijk, want zonder jullie zouden we nergens zijn!

Week van de Opvoeding

Op dinsdag- 8 en donderdagavond 10 oktober worden er door het Wolfert Lyceum interactieve lezingen ‘Hoe begeleid je je brugklaskind?’ door Babs Wolters georganiseerd.

Rondleiding door politiek Den Haag

Vierdeklassers van het Wolfert Lyceum brachten op donderdag 3 oktober een bezoek aan het Haagse Binnenhof. Onder leiding van enthousiaste en betrokken begeleiders kregen ze een rondleiding over o.a. de Ridderzaal, de Eerste en de Tweede Kamer.

Derde week september

Begin van elk schooljaar vinden er altijd veel schoolreizen plaats in de derde week van september. We doen dit vrijwel direct aan de start, zodat leerlingen zo te gelegenheid krijgen elkaar én ons team (beter) te leren kennen. Dit schooljaar waren er ongeveer zeshonderd leerlingen op reis onder begeleiding van veel teamleden.

Wolfert Lyceum kleurt groen!

Van 30 september t/m 4 oktober is het voor de tweede keer Groene Week bij ons op school. Het rode gebouw aan de Zijde kleurt weer wat groener die week! In deze week willen we zowel de leerlingen als de docenten bewuster laten worden van het milieu.

Wintersport 2020

De herfst heeft zijn intrede gedaan in Nederland. De dagen worden korter, kouder en er ontstaat bij ons weer het verlangen naar een warme chocolademelk met slagroom in de sneeuw. En dat kan dit jaar weer!

Foto’s diploma-uitreiking 2019

Wij staan te trappelen… jullie ook?!

Breng je stem uit op onze Sofia!