Meet the Marines

De leerlingen van klas 2 hebben 48 uur ‘Meet the Marines’ achter de rug. Een intensief programma waarbij de kernwaarden van het Korps Mariniers (kracht, verbondenheid en toewijding) centraal stonden.

Veluwe-excursie

De leerlingen in 4-havo en 4-vwo met biologie zijn twee dagen op excursie geweest naar Nationaal Park de Veluwezoom.

Nieuwsbrief Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum stuurt regelmatig nieuwsbrieven. Het bericht dat er een nieuwe nieuwsbrief is, wordt verzonden naar je mailadres. Mocht je mailadres wijzigen, geef dit dan tijdig aan ons door. Zo mis je nooit iets!

Brugklaskamp

Vorige week zijn we met de brugklasleerlingen op kamp geweest. Het programma was heel gevarieerd: zwemmen, klimmen, een pubquiz doen, proeven, uitbeelden, raden, dansen, zingen en nog veel meer.

Logistieke Roadshow

Gisterochtend kwam de ‘Logistieke Roadshow’ naar onze school om voorlichting te geven over de logistieke wereld aan onze leerlingen met profiel economie en maatschappij.

Junior Company

In de activiteitenweek brachten de leerlingen van het junior company project een bezoekje aan het bedrijf Sana. Een bedrijf dat actief is in e-commerce.

De practica zijn weer gestart!

De practica voor de exacte vakken zijn weer van start gegaan. Deze week hebben alle derde klassen herhaald hoe je veilig kunt werken met een gasbrander.

Actie KWF kankerbestrijding

Mijn naam is Mylan Swaab en ik ben 17 jaar oud, momenteel studerend in leerjaar 6 vwo op het Wolfert Lyceum. Vandaag wil ik jullie graag aanspreken over een belangrijke zaak die me nauw aan het hart ligt.

De eerste week voor klas 1 en 2

Dinsdag was het dan zover, eindelijk weer leerlingen in het gebouw. Om 8.30 uur zaten er ruim 200 leerlingen van klas 2 op de trap en om 9.30 uur zo’n 230 brugklassers.

Diploma-uitreiking 2023

Na jaren hard werken is het gelukt: een havo- of een vwo-diploma! Bij deze prestatie hoort natuurlijk een feestelijke diploma-uitreiking.