Decaan havo stelt zich voor…

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om mij even voor te stellen aan degenen die mij nog niet kennen en dat doe ik in dit filmpje: klik hier. Of lees de tekst hieronder even…

Bèta+ programma

Afgelopen week hebben de leerlingen van 4 vwo met een NG/NT profiel een voorlichting gehad over het Bèta+ programma dat na de toetsperiode weer wordt opgestart. 

Mytylschool de Brug

De leerlingen van Mytylschool de Brug in Rotterdam doen het havo examen onder de vlag van het Wolfert Lyceum.

Jaarlijkse studie- en beroepenmarkt

Op dinsdag 8 februari vindt de jaarlijkse studie- en beroepenmarkt van Wolfert Lyceum online plaats voor leerlingen uit klas 3 en hoger.

Wolfert Lyceum doet het licht uit

Wegens de lockdown is dit verplaatst naar woensdag 12 januari.

Wintercampagne Unicef

Hoi! Wij zijn Annemiek en Daven uit 6 vwo en wij zijn leden van het jongerenteam Rotterdam van Unicef. Wij hebben op donderdag 16 december een online kerst pubquiz georganiseerd om geld op te halen voor de wintercampagne van Unicef.

Doe iets voor een ander

De decembermaand is voor velen een gezellige feestelijke maand, maar helaas niet voor iedereen. Op Wolfert Lyceum hebben we daar uitgebreid bij stilgestaan in klas 2hv en 2v tijdens het project ‘Iets voor een ander doen’. 

Kerstactiviteiten 24 december

Om het jaar op een feestelijke manier af te sluiten, wordt er op vrijdag 24 december een gezamenlijke kerstactiviteit georganiseerd. De leerlingen hebben hiervoor samen met de mentor een plan gemaakt. De activiteitencommissie zorgt voor een extra feestelijk tintje en reikt warme chocolademelk en oliebollen uit.

Samenwerking Universiteit Leiden

Het Wolfert Lyceum is toegelaten tot het programma van de Universiteit Leiden om leerlingen die iets extra’s kunnen een geweldige uitdaging te bieden: Pre-University College Leiden. Dit past in de lijn die we op het vwo steeds meer vorm geven om de w van wetenschap uit vwo in te vullen.

Schaatsen op het schoolplein

Op dinsdag 11 & woensdag 12 januari organiseert de AC een onwijs leuke activiteit, We gaan namelijk schaatsen op het schoolplein!! Ja, je leest het goed; op ons schoolplein. De schaatsen leent de organisatie uit. Jullie horen er binnenkort meer over!