Nieuwsbrief Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum stuurt regelmatig nieuwsbrieven. Het bericht dat er een nieuwe nieuwsbrief is, wordt verzonden naar je mailadres. Mocht je mailadres wijzigen, geef dit dan tijdig aan ons door. Zo mis je nooit iets!

Geslaagden Wolfert Lyceum 2024

HAVO (92%) en VWO (96%) We zijn trots op jullie resultaat!

Cum laude geslaagden 2024

Scholen kunnen de bijzondere prestaties van leerlingen zichtbaar maken met Cum Laude* op hun diploma. Cum laude slagen is een eretitel.

Hoe gaat het nu met…?

Er was wat vertraging op de videolijn, maar snel ontstond er een heel fijn gesprek met onze oud-leerling. In het uur dat ik hem spreek, krijg ik halverwege bijna spijt: hoe krijg ik al deze belevingen in één pagina gepropt?

Hoe gaat het nu met…?

‘Nou ja, jij bent echt niks veranderd!’ Met deze woorden, een grote glimlach en open armen wordt ze ontvangen door haar oud-docent Nederlands.

Diploma-uitreiking

Woensdag 3 juli is de diploma-uitreiking voor het vwo en op vrijdag 5 juli de havo. Het programma start om 14.00 uur (13.45 uur inloop).

Hoe gaat het nu met…?

Voor dit interview neem ik je mee naar de tijd dat het Wolfert Lyceum een klein dorpsschooltje was. Er was nog geen sprake van het gezellige, rode puntvormige gebouw

Thyrza Boskma uit 3 vwo wint fotowedstrijd

“Ik heb meegedaan aan een grote fotowedstrijd, de Groene Camera. Dit is een wedstrijd voor Nederlandse en Belgische natuurfotografen.

Hoe gaat het nu met…?

Op 23 april liep menig docent starstruck rond: starende blikken, flitsen van camera’s en gehosselde selfiemomenten. We kregen namelijk een oud-leerling en nu bekende Nederlander op bezoek, of hoe een docent hem ooit noemde

Hoe gaat het nu met…?

Op een regenachtige dag in april spreek ik oud-leerling Yentl Buitelaar. We videobellen. Ik in lokaal 3.02, Yentl vanuit haar kamer in Nijmegen. Ze komt net terug van de universiteit, die 5 minuten fietsen van haar kamer is.