Docentenspreekavond

Graag bieden we ouders/verzorgers de mogelijkheid om in te schrijven voor de docentenspreekavond op dinsdag 18 februari 2020.

Jaarlijkse studie- en beroepenmarkt

Op dinsdag 4 februari a.s. vindt de jaarlijkse, in samenwerking met Melanchthon Bergschenhoek georganiseerde, studie- en beroepenmarkt plaats in het gebouw van Wolfert Lyceum.

klas 4/5/6 bezoekt IFFR

Maandag 27 januari gaan de bovenbouwleerlingen met Frans in hun pakket naar Pathé Schouwburgplein om de Franse film Les Misérables te bekijken (klik HIER voor de trailer). Voordat de film wordt getoond, zal de acteur Mahfoud Mokaddem een en ander over de film en het onderwerp vertellen. Het onderwerp past – naast dat er in […]

VVV-uren starten weer!

Vanaf week 5 starten de VVV-uren voor periode 3 Heb je je niet ingeschreven dan doet mw Nijp dat voor je, maar natuurlijk is het leuker om zelf iets te kiezen! Er valt weer genoeg leuks te kiezen:  KLIK HIER 

Trefbaltoernooi klas 1

Het allereerste trefbaltoernooi in de geschiedenis van het Wolfert Lyceum vond plaats in 2018. Dat was een enorm succes, want trefbal met docenten is natuurlijk het allerleukste wat er is! Er moest een vervolg komen en zo gezegd, zo gedaan en de traditie werd geboren…

Bèta+

In periode 3 start een nieuwe groep van circa 15 leerlingen uit 4 vwo met het Bèta+ project.

Fijne Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar!

We wensen jullie hele fijne & gezellige kerstdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

Theatervoorstelling ‘Lampje’

Op donderdag 9 januari gaan onze brugklassen naar de prachtige theatervoorstelling ‘Lampje’ naar het gelijknamige succesvolle boek van Annet Schaap. Zij won in 2018 een gouden griffel met dit boek.

Kerstgala James Bond

Op woensdag 18 december is ons kerstgala in Club Villa Thalia te Rotterdam. Dit schooljaar is het thema: 007 – James Bond. Jongens in strakke pakken en meiden in mooie jurkjes en rokjes!

Later begint nu

Speciaal voor de leerlingen uit klas 3 is er op woensdag 11 december de voorstelling ‘Later begint nu‘ in het auditorium op school. De voorstelling is in het kader van het profielkeuzetraject en gaat over het maken van keuzes.