Winnaars gedichtenwedstrijd

Op deze prachtige en zonnige dag van de liefde; Valentijnsdag, zijn zojuist de winnaars bekend gemaakt van onze gedichtenwedstrijd in de mediatheek.

Daltoncertificering Wolfert Lyceum

Het Wolfert Lyceum heeft vandaag de visitatiecommissie van de Nederlandse Dalton Vereniging ontvangen. Het bezoek is positief verlopen en de commissie geeft het advies aan het bestuur om het daltoncertificaat voor vier jaar te verlengen. We zijn super trots op de inzet van leerlingen en team!

Kom in actie voor Ghana!

In maart vertrekken wij met 20 leerlingen en 3 docenten naar Ghana. Het doel van de reis is een onderwijsproject in Ghana steunen en met eigen ogen zien, hoe leeftijdsgenoten opgroeien en onderwijs krijgen. Wij verzorgen zelf ook een les op een primary school en volgen een les op een high school. Voor het project […]

Valentijn

Lieve allemaal, Het is bijna zover! Valentijn komt steeds dichterbij vandaar dat de activiteiten commissie weer wat voor jullie heeft geregeld. Als jij jouw grote liefde of een van je gezellige vrienden wilt verassen met een roos, dan is dit wat voor jou!

De VVV-uren starten!

Zoals jullie weten starten volgende week de VVV-uren voor periode 3. Vanmiddag staan de VVV-uren in Zermelo, zodat jullie weten waar en wanneer het uur gegeven gaat worden. De leerlingen die ingedeeld zijn bij een verbeteruur hebben hier een mail over gekregen. 

Gedichten over de liefde

Schrijf een mooi gedicht, met als thema ‘liefde’ … en win een leuke prijs!!!!

Read2Me! wedstrijd op het Wolfert Lyceum

Dit jaar doet het Wolfert Lyceum voor de vijfde keer mee aan de Read2Me! wedstrijd. Vorig jaar werd Rens Brouwer tweede in de Landelijke finale en mag zich dus ‘Beste mannelijke lezer van 2018’ noemen. Gaan we het dit jaar weer zover schoppen?

Studie- en beroepenmarkt klas 3 en hoger

Op dinsdag 12 februari vindt i.s.m. Melanchthon Bergschenhoek de jaarlijks georganiseerde studie- en beroepenmarkt plaats in het gebouw van het Melanchthon Bergschenhoek. Leerlingen uit klas 3 en hoger (en ouders/verzorgers) zijn hierbij van harte welkom

WAF – Wolfert Art Festival

Wat is er te zien en te doen? Wolfert Art Festival is een festival vol kunst en cultuur, voor iedereen, met activiteiten van culturele instanties uit de buurt, waarbij jullie allerlei activiteiten kunnen ondernemen en werken kunnen zien, die gemaakt zijn bij; beeldende vorming, kunst en drama. 

Sportdag 2 vwo

Er is écht hard gewerkt in de gymlessen van 2 vwo, dit was te zien op de sportmiddag. Alle leerlingen brachten hun volleybal skills ten tonele en hoe. Dit was geweldig om te zien!