Geslaagden Wolfert Lyceum 2020

Cum laude geslaagden 2020

Scholen kunnen de bijzondere prestaties van leerlingen zichtbaar maken met Cum Laude* op hun diploma. Cum laude slagen is een eretitel. Het geeft blijk van inzet en kennis en is voor je vervolgstudie zeker een pré! Want zeg nou zelf, zou je iemand sneller toe laten op een opleiding met gemiddeld een vijf en half, of een […]

Boeken inleveren

Het inleveren van de boeken gaat dit jaar i.v.m. de aangescherpte maatregelen rondom het Covid-19 virus volgens dit rooster.

Coronavirus

Hieronder lees je alle belangrijke informatie en tref je ook een lijst veelgestelde vragen aan.

Geslaagden Wolfert Lyceum thuis verrast

Mentoren van het Wolfert Lyceum brachten donderdagmiddag 4 juni bij iedere geslaagde leerling een bezoek aan huis. De meeste leerlingen wisten al dat ze geslaagd waren, maar donderdag was door minister Slob van Onderwijs aangewezen als nationale slaagdag.

Meedenken in de MR?

De Medezeggenschapsraad (MR) van de Wolfert van Borselen Scholengroep zoekt leerling vertegenwoordigers! De MR is een belangrijk onderdeel binnen onze school, omdat het een stem geeft aan alle personeelsleden, ouders en leerlingen.

Lezen in de meivakantie!

Tot 1 juni zijn er maar liefst honderd gratis e-books beschikbaar in de App Store en Google Play.

Open Leercentrum

Wolfert Lyceum heeft een donatie van 2.500 euro uit het Coöperatiefonds van Rabobank Zuid-Holland Midden ontvangen voor de inrichting van het Open leercentrum (OLC). Hoe tof is dat! We zijn natuurlijk super blij met dit bedrag.

Foto’s aanbouw

Ondanks de berichten over het coronavirus gaat de aanbouw op het Wolfert Lyceum gestaag door. Natuurlijk zijn ook hier de anti-corona-maatregelen, maar in de bouwplaats werk je in de open lucht met veel afstand, dat scheelt.

Trekkingsuitslag loterij

Vorige week stond in het teken van Ghana en waren er onwijs leuke activiteiten. Zo was er op de donderdag een Ghanamarkt met verschillende kraampjes van Junior Company en de activiteitencommissie. Ook waren er hilarische spellen als; Flip cup, spijkerpoepen en blikwerpen. Op donderdagavond was er een grootse bingo met heel veel winnaars die mooie […]