HIGH SCHOOL

Wij zijn super enthousiast om te mogen mededelen dat er na zo’n lange tijd weer een schoolfeest gepland staat! Dit schooljaar is het thema: HIGH SCHOOL.

Welkom brugklassers!

We hebben maar liefst 203 brugklassers die door de mentoren / tutoren / juniormentoren wegwijs gemaakt zijn afgelopen week. Vrijdag 3 september was hun eerste, echte schooldag. Ze hadden er zin in!

Informatie start schooljaar

Het is zover: de zomervakantie is bijna voorbij. De tijd van chillen, hard werken bij je bijbaantje, vakantie vieren, enz zit erop. Maandag 30 en dinsdag 31 augustus zijn opstartdagen voor het personeel. Jullie zijn dan nog vrij. In het kader van de NPO gelden (nationaal programma onderwijs)

Geslaagden Wolfert Lyceum 2021

HAVO (97,4%) en VWO (92%) We zijn trots op jullie resultaat!

Cum laude geslaagden 2021

Scholen kunnen de bijzondere prestaties van leerlingen zichtbaar maken met Cum Laude* op hun diploma. Cum laude slagen is een eretitel.

Bericht van rector

Beste jongens en meisjes, Beste dames en heren, Het gebeurt niet vaak dat ik als voorzitter van de centrale directie (de rector) van de Wolfert van Borselen scholengroep een brief schrijf aan alle leerlingen en hun ouders of verzorgers. Maar daar is nu wel aanleiding voor.

Over het NPO

Afgelopen week (na de toetsen) hebben alle leerlingen een NPO-les gehad. NPO staat voor Nationaal Programma Onderwijs en is door het ministerie van Onderwijs in het leven geroepen om achterstanden vanwege de coronacrisis in te lopen.

Opkikkeren in Duinrell

Het Wolfert Lyceum heeft vorige week Duinrell onveilig gemaakt. Op woensdag 7 juli was het de beurt aan alle eerste en tweede klassen. Op donderdag 8 juli gingen alle derde klassen naar Duinrell. We vonden het heerlijk om op deze leuke manier toch dit knotsgekke jaar af te sluiten.

Rooster laatste vier weken

De laatste weken van het schooljaar staan altijd bomvol activiteiten en de tijd vliegt voorbij, hierbij alle informatie voor je op een rijtje!

Diploma uitreiking 2021

Na jaren hard werken en in deze bijzondere tijd rondom het coronavirus is het gelukt: een havo- of een vwo-diploma! Bij deze prestatie hoort natuurlijk een feestelijke diploma uitreiking. De feestelijke diploma uitreiking vindt plaats op vrijdag 16 juli.