Kerstgala The Roaring Twenties

Heb jij al je outfit voor ons kerstgala? Het thema is: The Roaring Twenties. Veren, boa’s, smokings en gelakte schoenen zijn voor deze avond dus weer helemaal in! Op woensdag 19 december is ons kerstgala in Club Villa Thalia te Rotterdam. De deuren openen om 20.00 uur en sluiten om 22.00 uur. Zorg ervoor dat je dus op tijd bent. Het […]

Drie podiumplaatsen op rij

Onze jonge ondernemers hebben op woensdag 12 december de eerste, tweede én derde plek gewonnen tijdens de Zuid Holland Company Launch in het Erasmus Centre for Entrepreneurship.

DELF diploma-uitreiking

Vorige week is het diploma DELF A2 en het diploma DELF B1 uitgereikt aan de twee kandidaten die in het vorig schooljaar zich hiervoor inspanden. Romanie en David hebben in dat schooljaar, toen zij respectievelijk in 4vwo en 3havo zaten, in één daltonuur per week de cursus DELF gevolgd en vervolgens hierin examen gedaan.

Fanatieke trefbalstrijd brugklas

Donderdag 13 december 2018 was er een superspannend trefbaltoernooi! Leerlingen uit leerjaar 1 gingen fanatiek de strijd tegen elkaar aan. De middag was een groot succes!

WAF – Wolfert Art Festival

Wat is er te zien en te doen? Wolfert Art Festival is een festival vol kunst en cultuur, voor iedereen, met activiteiten van culturele instanties uit de buurt, waarbij jullie allerlei activiteiten kunnen ondernemen en werken kunnen zien, die gemaakt zijn bij; beeldende vorming, kunst en drama. 

Kennismaking TU Delft

Op maandag 10 december organiseerde de TU Delft voor onze leerlingen uit 3 vwo een fantastische kennismakingsdag. De leerlingen kregen hierdoor de mogelijkheid om kennis te maken met techniek en het leven op de universiteit.

Dansvoorstelling TWOOLS

“Wat zit er veel jeugdig publiek in de zaal”, zei het echtpaar naast mij. “Dat klopt meneer. Wij zijn van het Wolfert Lyceum en dit zijn de leerlingen uit klas 4 havo en vwo. Zij bezoeken de voorstelling voor het vak CKV.”  Wat leuk dat jullie dit als school aanbieden! Zo ontdekt de jeugd hoe kunst […]

Win jij de grote pot M&M’s?

Heb jij al gezien, dat er een grote pot M&M’s staat bij de receptie? Jij kan deze winnen, hoe leuk is dat! Je kan vanaf morgen zo vaak meedoen als je wilt!

Wat een mooi feest!

<p></p>

Derde plek Socrates Award 2018 voor Renze Suters

Afgelopen woensdag 28 november mocht Renze op de Erasmusuniversiteit het Socrates Award 2018 certificaat ophalen, omdat hij een gedeelde derde plaats haalde als beste VWO’er van Nederland. Vorig schooljaar haalde Renze met een gemiddelde cijfer 9,1 (met drie extra vakken!) zijn VWO diploma op onze school.