Leerlingen tonen zich van meest creatieve kant

Op dinsdag 14 maart hing er op onze school ‘s middags al een gespannen sfeer.

Landelijke finale Jong Ondernemen

Gefeliciteerd Fozzy, Lipzz en Rotchocola, jullie staan als finalisten in de landelijke finale

Uitreiking DELF certificaten

Ze moesten er flink lang op wachten, de negen leerlingen die vorig jaar juni slaagden

Nieuwsbrief Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum stuurt regelmatig nieuwsbrieven. Het bericht dat er een nieuwe nieuwsbrief is, wordt verzonden naar je mailadres. Mocht je mailadres wijzigen, geef dit dan tijdig aan ons door. Zo mis je nooit iets!

Ghana Markt 2023

Afgelopen woensdag stond de aula vol met kraampjes en activiteiten. De Ghana Markt was fantastisch, de sfeer was super gezellig en laten we hopen dat het voor Ghana flink wat oplevert.

Kangoeroewedstrijd 2023

Op donderdag 16 maart is het weer zover, dan wordt de jaarlijkse Kangoeroewedstrijd weer gehouden. De Kangoeroewedstrijd is een reken-en wiskundewedstrijd die jaarlijks in maart op heel veel scholen wordt georganiseerd en door heel veel leerlingen wordt gemaakt.

Dankwoord kantine

Afgelopen week hebben de kantines op alle VITAL-locaties geld ingezameld voor GIRO 555/ hulp voor Turkije en Syrië. De ondernemers bedachten spontaan een gezamenlijke actie, wat resulteerde in de verkoop van broodjes gezond.

Meeloopdag huiswerkbegeleiding door Lyceo

Kan uw zoon of dochter wat extra ondersteuning gebruiken bij het plannen van het huiswerk? Of heeft hij/zij extra uitleg bij sommige vakken nodig?

Bericht uit de MR

De medezeggenschapsraad wil graag zijn achterban op de hoogte houden van relevante onderwerpen uit de MR-vergaderingen. In dit MR-bericht informeren we je over een aantal agendapunten van de MR-vergadering van 14 februari2023.

De Parade 2023

Dinsdag 14 maart staat alweer onze jaarlijkse Parade op de agenda. Hier presenteren de leerlingen van 4H, 4V en 5V met Kunstvak Drama zelfgemaakte acts van maximaal 8 minuten. Ook is er een expositie vanuit Kunstvak Beeldend.