Geslaagden Wolfert Lyceum 2021

HAVO (97,4%) en VWO (92%) We zijn trots op jullie resultaat!

Cum laude geslaagden 2021

Scholen kunnen de bijzondere prestaties van leerlingen zichtbaar maken met Cum Laude* op hun diploma. Cum laude slagen is een eretitel.

Bericht van rector

Beste jongens en meisjes, Beste dames en heren, Het gebeurt niet vaak dat ik als voorzitter van de centrale directie (de rector) van de Wolfert van Borselen scholengroep een brief schrijf aan alle leerlingen en hun ouders of verzorgers. Maar daar is nu wel aanleiding voor.

Over het NPO

Afgelopen week (na de toetsen) hebben alle leerlingen een NPO-les gehad. NPO staat voor Nationaal Programma Onderwijs en is door het ministerie van Onderwijs in het leven geroepen om achterstanden vanwege de coronacrisis in te lopen.

Opkikkeren in Duinrell

Het Wolfert Lyceum heeft vorige week Duinrell onveilig gemaakt. Op woensdag 7 juli was het de beurt aan alle eerste en tweede klassen. Op donderdag 8 juli gingen alle derde klassen naar Duinrell. We vonden het heerlijk om op deze leuke manier toch dit knotsgekke jaar af te sluiten.

Rooster laatste vier weken

De laatste weken van het schooljaar staan altijd bomvol activiteiten en de tijd vliegt voorbij, hierbij alle informatie voor je op een rijtje!

Diploma uitreiking 2021

Na jaren hard werken en in deze bijzondere tijd rondom het coronavirus is het gelukt: een havo- of een vwo-diploma! Bij deze prestatie hoort natuurlijk een feestelijke diploma uitreiking. De feestelijke diploma uitreiking vindt plaats op vrijdag 16 juli.

Boekinname 2021

Het einde van het schooljaar nadert snel, hieronder alle informatie over de boekinname. Denk eraan dat je aan het eind van het schooljaar je kluisje leeg achterlaat. Je hebt tot en met donderdag 15 juli de tijd (alles wat dan nog in je kluisje ligt, gaat naar een goed doel).

Geniet van het lekkere ijsje!

Vandaag delen we ijsjes uit in het winkeltje in de aula als leuke afsluiter na het harde werken. De traditionele ijskarren kunnen vandaag even niet komen, want dan ontstaan er rijen… (niet zo coronaproof en lang wachten is niet prettig, vandaar deze keuze).

Pilot afvalscheiding start half september 2021

Goed nieuws: onze teamleider is gisteren gebeld door de gemeente dat het Wolfert Lyceum deel mag nemen aan de pilot afvalscheiding. De gemeente gaat scheidbare prullenbakken verstrekken en het plastic wordt apart opgehaald. Dat is echt heel, heel goed nieuws!