Uitreiking DELF junior

De pandemie heeft ook invloed gehad op de Franse examens DELF die voor juni 2020 waren gepland.

Workshop fotografie

Eindelijk weer wat culturele activiteit in de school!!! Nadat er lange tijd weinig mocht en kon hebben we de fotograaf Niek Michel met zijn collega Carien Poissonnier op school mogen ontvangen voor een workshop fotografie.

Livestream examenvoorstelling

Woensdag 21 april is het zo ver; 6 vwo en 5 havo spelen hun eindexamenvoorstelling. Via de livestream zijn de voorstellingen te bekijken!

Skateboarden in zonnig Bergschenhoek

Genieten van een schitterend zonnetje en skateboarden op het schoolplein… wat is het leven geweldig. De draaiende wieltjes en het plezier was ook binnen te horen. Klas 1 vwo kreeg vandaag een veilige en uitdagende skateworkshop in de activiteitenweek. Wat leent ons mooie schoolplein zich daar goed voor!

Perr Schuurs voetballer Ajax

Soms heb je geluk! Danique en Sienna kregen de kans van hun leven toen ze bericht kregen dat ze hun voetbalidool Perr Schuurs van Ajax op 26 februari vragen mochten stellen over hoe hij de coronatijd beleefde.

Start activiteitenweek

Deze week maken we het rooster voor de activiteitenweek bekend. De activiteiten doen we zoveel mogelijk tijdens de vier activiteitenweken in het schooljaar, zodat we extra’s aanbieden zonder dat dit lesuitval en/of onrust in de school geeft in de rest van het schooljaar.

Mooie cijfers & positieve ervaringen

Afgelopen donderdag was de laatste bijeenkomst voor de leerlingen uit de derde- en vierde klas die hebben deelgenomen aan het huiswerkbegeleidingstraject van After’s Cool.

Jullie kunnen het… veel succes!

Vandaag start voor de bovenbouw de derde PTA week van het schooljaar. Voor de eindexamenleerlingen is het de laatste toetsweek voordat de stoomcursussen en de centrale examens starten.

Nieuwsbrief februari

Het Wolfert Lyceum stuurt regelmatig nieuwsbrieven. Het bericht dat er een nieuwe nieuwsbrief is, wordt verzonden naar je mailadres met een link naar de website.

#Save the date#

Je kent het wel: hoodie op, haar niet gedaan, make-up niet gedaan en het liefst die camera uit bij de onlinelessen. Geef maar toe: we hebben allemaal last van die coronadip en je mist toch wel een beetje die school. Maar de docenten missen jullie ook!