Later begint nu

Speciaal voor de leerlingen uit klas 3 is er op woensdag 11 december de voorstelling ‘Later begint nu‘ in het auditorium op school. De voorstelling is in het kader van het profielkeuzetraject en gaat over het maken van keuzes.

!!SAVE THE DATE!!

Het is bijna zo ver!! De dagen worden korter, kouder en donker … maar we hebben goed nieuws: het Wolfert Lyceum kerstgala komt eraan!!

Schoen zetten

Sinterklaas is weer in het land en donderdag 5 december gaan wij dit ook op school vieren. Elke leerling mag zijn schoen zetten !!!

Internetonderwijs met de SMARTbus

Bij het Wolfert Lyceum stond afgelopen maandag 11 en dinsdag 12 november een grote bus als lancering van de nationale ‘Week van de Mediawijsheid’. 

de stad

Gastles van een architect

De start van periode 2 was tevens de start van de speciale donderdag projectdagen van het daltongymnasium. In deze periode staat ‘de stad’ centraal.

PWS presentatieavond

Op dinsdag 10 december (5 havo) en donderdag 12 december (6 vwo) presenteren de leerlingen hun profielwerkstuk.

NK debatteren voor scholieren

Ons debatteam is zesde geworden in de voorronde van het NK. Topprestatie. Alles gewonnen! Ze hebben zich geplaatst voor de finale. Wat een geweldige dag. Felicitaties aan ons debatteam!

Examenreis naar Disneyland Parijs!!

Gezellig met je klasgenoten op examenreis kan vanaf dit jaar ook via het Wolfert Lyceum. Na de examens is het tijd om even te ontspannen.

NK Debatteren voor Scholieren

Op vrijdag 15 november debatteert het team van Wolfert Lyceum op het NK debatteren. Het team reist hiervoor af naar het Gymnasium Camphusianum in Gorinchem.

Winnaars filmpjes Groene Week

In de Groene Week (30 september t/m 4 oktober) was er een video competitie. Leerlingen mochten kiezen of ze een filmpje maakten over plastic, waterbesparing of luchtvervuiling.