Op 9 en 10 maart zijn er veel nieuwe kinderen uit groep 8 ingeschreven, die bewust kiezen voor het Wolfert Lyceum en dat is altijd een ontzettend leuk moment. We vinden het echt ontzettend fijn dat je voor onze gezellige school met het uitstekende daltononderwijs kiest. Toekomstige brugklassers en ouders/verzorgers heten we bij deze van harte welkom op het Wolfert Lyceum.

De stap van basisschool naar voortgezet onderwijs is best spannend, maar op het Wolfert Lyceum doen er alles aan dat jij je hier snel thuis voelt en alles uit jezelf haalt. Op woensdag 7 juni* kun je alvast kennismaken met je nieuwe klas en mentor (noteer de datum in je agenda!) en in de week van 4 september is er een driedaags brugklaskamp, zodat je elkaar alvast leert kennen en een hechte klas kan vormen. Op dinsdag 22 augustus is je eerste schooldag op het Wolfert Lyceum.

Na de meivakantie komt er een mail met de klassenindeling, informatie over het begin van het schooljaar en een uitnodiging voor de kennismakingsmiddag.

We hebben er veel zin in, tot gauw!

*) Leerlingen die verhinderd zijn, worden op een ander moment uitgenodigd.