Afgelopen vrijdag 10 maart was de prijsuitreiking van het EAF#2017. De jury was heel positief en had geen enkel minpunt. We hadden dus hele goede hoop op een prijs. We hadden zelf ingezet op de ‘LEF prijs’ en een nominatie voor ‘Beste Voorstelling’ was mooi geweest, maar helaas zijn de prijzen en nominaties aan onze neus voorbij gegaan. De teleurstelling was dan ook groot. We hebben het hele weekend nodig gehad om ons weer op te laden, positief gezind te zijn om onszelf volgend jaar weer te bewijzen. De grote winnaars, waarvan sommigen overigens zeer pittige kritiek van de jury ontvingen, zijn dit jaar geworden: Havo voor Muziek en Dans, TheaterHavo/VWO, SG Spieringshoek en Toorop Mavo.

Mevrouw Bechoe: “Al met al ben ik heel trots op onze spelers! Ze hebben hun nek uitgestoken, vertrouwen in mij gehad, zich verdiept in een geheel andere speelstijl en stonden er krachtig, maar toch ook kwetsbaar met een mooi eindresultaat tot gevolg.”

Wij danken het enthousiaste publiek bestaande uit (groot)ouders/verzorgers, familieleden, vrienden, bekenden en schoolteam.

In het Wolfert Lyceum fotoalbum op google drive staan (prachtige) foto’s! Hieronder een kleine foto-impressie:

_ESD9815 _ESD9819 _ESD9847 _ESD9870