De voorjaarsvakantie van 2017 was er een om nooit te vergeten! Met 63 leerlingen en 6 begeleiders reisde een groep van het Wolfert Lyceum af naar het bekende en grote gebied Saalbach Hinterglemm. Tijdens deze week hebben we alle aspecten van een echte wintersport meegemaakt: hevige sneeuw maar ook zon, perfecte sneeuw en enthousiaste snowboarders en skiërs!

Gedurende zes dagen hebben de leerlingen het hele gebied doorkruist. Hiervoor hebben ze zelf de routes moeten bepalen en moesten ze nadenken over de haalbaarheid van hun plannen. Dit jaar waren er 24 beginners mee, verdeeld over snowboarden en skiën en op de laatste dag kon iedereen van de piste af! Een geweldige week waarin leerlingen elkaar beter leren kennen, verantwoordelijkheid durven nemen en samenwerken in groepsverband.

Wil jij ook graag mee met de Wolfert Lyceum wintersport? Hou de site begin volgend jaar dan goed in de gaten (vol is helaas vol). De afgelopen jaren was de reis binnen één minuut uitverkocht!

Het WL wintersport team

In het Wolfert Lyceum fotoalbum op google drive staan (prachtige) foto’s! Heb je zelf mooie foto’s gemaakt en wil je ze delen? Mail ze dan naar wlfotoalbum@wolfert.nl. Hieronder een kleine foto-impressie:

De beginners blijven lachen! (1)  Wat een uitzicht! (1) Leerlingen bepalen zelf de route (1) Even bijkomen (1)  Groepsfoto met Reeshe truien (1)  Liftje door schitterend landschap (1) Docenten volgen (1) Avondskiën (1)Het tafelvoetbaltoernooi was een hit! (1)