Het einde van het schooljaar nadert snel, hieronder alle informatie over de boekinname. Denk eraan dat je aan het eind van het schooljaar je kluisje leeg achterlaat. Je hebt tot en met donderdag 15 juli de tijd (alles wat dan nog in je kluisje ligt, gaat naar een goed doel).

Van Dijk Educatie verzorgt op dinsdag 13 juli de inname van de boeken in de aula van het Wolfert Lyceum, conform dit rooster.

Belangrijk:

  • Bij afwezigheid (bijvoorbeeld ziekte) is het altijd mogelijk dat iemand anders de boeken inlevert, maar wel op het tijdstip in het rooster.
  • Van Dijk Educatie stuurt een inleverlijst van de boeken die ingeleverd moeten worden. Lever de boeken op volgorde van deze inleverlijst in.
  • De boeken bevatten geen kaftpapier en/of losse aantekeningen.
  • Is er een boek met schade, dan wordt een boete in rekening gebracht (beschadigingen zijn o.a. ontbrekende pagina’s, vochtschade, schade aan kaft of rug, teksten of afbeeldingen geschreven in het boek).
  • Lever je een boek niet in, dan wordt een boete in rekening gebracht.
  • Van Dijk Educatie mailt binnen 24 uur na inleveren een ontvangstbevestiging naar de leerling.

Het inleverformulier stuurt Van Dijk Educatie per mail toe. Check goed of al je gegevens (ook je adres) kloppen die op het inleverformulier staan. Dit is belangrijk want aan het einde van de zomervakantie worden je boeken voor volgend jaar thuisbezorgd, ook naleveringen. Voor leerlingen uit klas 1 zijn door onze administratie de adressen doorgeven aan Van Dijk.

Wil je je gegevens wijzigen? Ga dan naar www.vandijk.nl naar ‘inloggen mijnVanDijk’ en pas je gegevens aan. Ben je je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ en je ontvangt een e-mail op je schoolmail(!) met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Daarna kun je weer overal bij. Je kunt wijzigingen ook doorgeven aan de klantenservice van Van Dijk, telefoon 088-2030304.

Ben je een boek vergeten in te leveren?
Ben je een boek vergeten in te leveren, dan kan je het boek met het inleverformulier (belangrijk!) tot 1 augustus gratis opsturen naar Van Dijk Educatie, afdeling retouren, antwoordnummer 600, 8260 WN KAMPEN. Bewaar het verzendbewijs. Na 1 augustus neemt Van Dijk geen boeken meer in en volgt een factuur. Heb je vragen over deze boekinname? Neem dan contact op met de klantenservice van Van Dijk Educatie: https://www.vandijk.nl/webshop/klantenservice Neem bij overige vragen contact op met onze boeken coördinator, mevrouw Nijp: wny@wolfert.nl.