Met doorlopend een zonnetje en af en toe een geselende tegenwind liepen afgelopen woensdag zo’n zeshonderd leerlingen van het Wolfert Lyceum om het hardst door het Bergse Bos. De jaarlijkse Wolfert Lyceum Loop werd door veel leerlingen aangegrepen om hun persoonlijk record te verbeteren. Op de toppen van hun kunnen dartelden zij over het vijf kilometer lange parcours. Klik op het WLfotoalbum voor alle foto’s.

Zo nu en dan waaiden ook enkele sportieve docenten voorbij. Samen met hun leerlingen genoten zij van de luide aanmoedigingen van ouders, enthousiaste 5vwo leerlingen en enkele ietwat verbaasde voorbijgangers. Eén voor één kwamen ze uiteindelijk over de finish, soms uitgeput, maar regelmatig voldaan. Eigenlijk verdienen ze allemaal een vermelding in de krant, maar omdat dat niet kan hieronder enkel de snelsten:

In klas 1 waren Enzo van der Heijden (21.20) en Tamara Krielen (22.50) de snelste jongen en het snelste meisje. Voor klas 2 waren dat Bob Spek (20.36) en Imke Janssen (22.50). Max Koevermans (20.00) en Suzan Lamens (22.00) kwamen van alle derdeklassers als eerst over de streep en in klas vier bleken Youri de Winter (19.21) en Lisan Duijvestijn (21.00) echte snelheidsduivels!

PICT0056 IMG_3508 IMG_3061