Wolfert Lyceum organiseert donderdagavond 25 januari een fantastisch festival vol kunst en cultuur, voor en door leerlingen. Leerlingen, ouders/verzorgers, docenten en belangstellenden zijn van harte welkom om te komen genieten op het:

Wolfert Art Festival

Wat is er te zien en te doen?
Om 19:00 uur komt allereerst de beroemde Nederlandse acteur Guido Spek (bekend van Sjoerd in GTST: Goede Tijden, Slechte Tijden) de spetterende openingsact van de Groove Kings aankondigen en hiermee gaat het Wolfert Art Festival van start!

Er worden onwijs leuke activiteiten en workshops verzorgd door culturele instanties als Jay’s Place, Kunsttoer en de pottenbakker uit Bergschenhoek. Wat dacht je bijvoorbeeld van Body Percussion, dans, Hiphop dans, Shapen, Bucket drum, handletteren, pottenbakken, fotograferen met je smartphone of een echte Meet and Greet met onze artiesten in de Residence?

De leerlingen beeldende vorming en drama uit de bovenbouw presenteren eigen werk. Ook leerlingen uit de onderbouw exposeren werk en vertonen zelfgemaakte films in de WAF bioscoop!

Verder is er een veiling met o.a. zeven grote kunstwerken die leerlingen uit klas 2 in het museum Boijmans van Beuningen gemaakt hebben. En er is nog zoveel meer…

Lees het hier: Activiteiten Wolfert Art Festival

Wees welkom en doe mee!
De entree is gratis, maar wil je meedoen met een workshop of iets lekkers eten, dan zijn er op het festival bonnen te koop ter waarde van 1 euro. Het festival is geopend van 19:00 tot 21:30 uur.

In deze bijlage lees je er alles over:
Briefoudersleerlingen WAF