De herfst heeft zijn intrede gedaan in Nederland. De dagen worden korter, kouder en er ontstaat bij ons weer het verlangen naar een warme chocolademelk met slagroom in de sneeuw. En dat kan dit jaar weer!

Wolfert Lyceum wintersport 2020 staat weer op de agenda. Of je nu al jaren ervaring hebt of nog nooit op een piste hebt gestaan, er is plek voor iedereen! We bieden dan ook een mooie reis aan voor zowel skiërs als snowboarders. Ook les in één van de disciplines is mogelijk! Uiteraard kan je ook materiaal huren.

HIER vind je alle informatie en de prijzen van deze reis die in de voorjaarsvakantie (21 februari tot en met 29 februari) zal plaatsvinden. Lees de informatie goed door, haal je ouders over en schrijf je in! De inschrijving start op vrijdag 4 oktober 2019 om 17.00 uur. De inschrijving werkt dit jaar weer met een Google Form. Bij de inschrijving vul je in of je ski/snowboardles wilt, of je materiaal wilt huren en het aantal jaren wintersportervaring en je keuze: ben je skiër of snowboarder. Er is plaats voor 60 leerlingen en er geldt vol=vol.

Wij hebben er veel zin in!

Met (winter)sportieve groet,

de heer Azaroiali (naz@wolfert.nl)
de heer Den Boer (tbo@wolfert.nl)