Het is tijd voor onze jaarlijkse paasactie!!! Afgelopen jaren zijn er al gouden eieren en gouden tickets voorbij gekomen, maar dit jaar is het tijd voor een heus ‘wie is de paashaas’ spel. Onder de docenten is een paashaas aanwezig en het is aan jullie de taak deze paashaas te ontmaskeren.

Tips en aanwijzingen komen via allerlei kanalen, waarbij je moet denken aan de schoolkrant, email, gouden tickets, roosterborden en omroepen. Het is alleen niet altijd even duidelijk of het een tip is voor de docentenpaashaas of leerlingenpaashaas (onderling doen ook docenten dit spel)…

Ook dit jaar zijn er weer fantastische prijzen te winnen! Er is een prijs voor de winnende docent én een prijs voor de winnende leerling.

Het spel duurt zolang de paashazen zoek zijn! Denk jij de docentenpaashaas ontmaskerd te hebben, kom dit dan melden bij mevrouw Groenewegen of mevrouw Van Bakel. Natuurlijk moet je dit wel kunnen onderbouwen!

Groetjes en veel zoekplezier,
De activiteitencommissie

Op 16 april 2014 is in de tweede pauze de paashaas voor de leerlingen geraden door Menno Smit uit 4V! Gefeliciteerd Menno! Hiermee heeft hij twee kaartjes voor de Efteling gewonnen. Nu is het aan de docenten nog de taak natuurlijk om de paashaas onder de leerlingen te ontmaskeren! De paashaas voor de leerlingen was: de heer Scheinowitz.