Leerlingen werden vandaag alleen toegelaten met een vooraf thuis geprinte boarding pass en schoolpas. Vervolgens moesten ze langs de douaniers die controleerden op hun handbagage en waardevolle artikelen. Als er niets aan te geven was, mochten ze doorlopen en inchecken óf ze kregen een stevige ondervraging door 5H/6V-ers bij Safety & Security. Onze eindexamenkandidaten hadden de regie volledig in handen.

Gisteravond werd het pand versierd (“ja, ja, we doen zo stil als muisjes”) terwijl ondertussen ouders in de zaal luisterden naar de interessante informatie van de sprekers van Ready for Change, verzorgd door de Ouderraad.

Met eigen budget en vooraf bekend gemaakte regels gingen onze ondernemende dalton leerlingen aan de slag. Het Wolfert Lyceum werd een wereld op zich, op de eerste etage kon je op de gang zaklopen en koekhappen en was er o.a. een Tiroler bar. Op de tweede verdieping kon je op safari. Op de derde etage waande je jezelf in China en op de vierde in de USA.

De eindexamenkandidaten sluiten met alle docenten de gezellige dag af met een BBQ. We wensen iedereen veel plezier vandaag!

Kijk op het WLfotoalbum voor alle foto’s, hieronder een kleine impressie:

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA