Donderdag 28 maart zullen de kunst/drama leerlingen hun eindexamenvoorstelling VOORDAT IK VERTREK opvoeren in het auditorium en bij de entree word je overspoeld met kunstwerken in het thema WATER. De kunstwerken zijn gemaakt door onze kunst/beeldend leerlingen.

Expositie WATER is een veelzijdig thema waar iedereen zijn eigen ideeën bij mocht hebben en op een eigen manier mocht verbeelden. Laat je verrassen door de resultaten tijdens de expo!

Voorstelling VOORDAT IK VERTREK is een montagevoorstelling. De leerlingen hebben het afgelopen halfjaar diverse korte scènes gemaakt aan de hand van verschillende thema’s die op je pad komen tijdens een bepaalde periode in je leven, namelijk in je middelbareschooltijd. Er is een haat/liefde verhouding met deze periode, met zichzelf, elkaar en de school. Ze nemen je mee in hun angsten en dromen en in misschien wel de belangrijkste tijd van je leven?

Het programma op donderdag 28 maart ziet er als volgt uit:

  • Inloop en expositie om 18.30 uur
  • Voorstelling 1 om 19.00 uur in het auditorium
  • Expositie om 19.45 – 20.15 uur
  • Voorstelling 2 om 20.15 uur in het auditorium

Reserveren kan bij mevrouw Huizer -van den Berg via lbg@wolfert.nl. Dan hoor je of er nog plek is en wanneer je een kaartje kan komen halen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar per voorstelling, dus wees er snel bij!

We zien je graag op donderdag 28 maart!

Met vriendelijke groet,
namens de eindexamenleerlingen,

Marina Zwijnenburg en Lizz Huizer -van den Berg