Er is dit jaar door zowel leerlingen als docenten hard geoefend om een prachtige voorstelling neer te zetten. Graag nodigen we jullie uit voor de vrolijke toneelvoorstelling ‘Mooi Geflest’ op donderdag 8 maart. Het theaterstuk vindt plaats op het Wolfert Lyceum en start om 20:00 uur. De volledige opbrengst van deze voorstelling gaat naar ons goede doel: Ghana (kijk voor meer informatie op de Wolfert Lyceum Ghana FACEBOOK pagina).

Wat kun je verwachten tijdens deze voorstelling?
‘Mooi Geflest’ is een vrolijk stuk, het gaat over mensen die jong, snel en mooi willen blijven. In onze wereld is dat lastig, want je wordt vanzelf oud, langzaam en rimpelig. Maar stel nu eens dat er een middel bestond, waardoor je in één keer een stuk jonger werd? Zou je daar dan niet álles voor over hebben… Maar dat is nog niet alles: stel dat je zoiets zelf zou kunnen maken: wat zou je een macht hebben over anderen en wat zou je rijk zijn… Denk je nog steeds dat zoiets goed afloopt? Dán moet je zeker komen!

Hoe koop je een kaartje voor ‘Mooi geflest’?
Je kunt een kaartje reserveren via de link in de mail en vervolgens bij de deur gepast betalen, voor volwassenen kosten kaartjes 7,50 euro en voor leerlingen 5 euro. In de voorverkoop van maandag 19 t/m vrijdag 23 februari zijn kaartjes in de pauzes voor leerlingen 4 euro en voor volwassenen 6,50 euro (contant betalen). Kaartjes (en lekkernijen voor Ghana) zijn ook te koop tijdens de docentenspreekavond a.s. donderdag 22 februari. Natuurlijk zijn kaartjes in de pauzes van maandag 5 t/m donderdag 8 maart ook gewoon te koop, dit zijn de prijzen die ook gelden aan de deur.

Wij hopen op veel enthousiaste reacties en een hele grote opkomst!!!

Met vriendelijke groet,

De spelers, bestaande uit de leerlingen: Anna van der Pol (5H3), Dylan van Meggelen (5H3), Floris van de Graaf (4V2), Obbe Legel (4V1), Kira de Haan (5V2) en de groep leerlingen die afreist naar Ghana in 2018 en docenten: Agata Paradna-Szymanska (Duits), Bart Vlamings (mens&natuur), Doortje de Rijke (TOA), Maarten van Gulik (maatschappijleer, geschiedenis, klassieke talen), Menno Heijna (scheikunde), Michèle Ambrosino (Frans) en Nelleke Folmer (scheikunde).