Maandag 29 januari namen de bedrijven van het Wolfert Lyceum deel aan de regionale pitch competitie van Jong Ondernemen, de ‘Company Launch Zuid-Holland’. In Leiden streden ze met andere Junior Company bedrijven in de regio Zuid-Holland om de prijs voor de beste pitch. Maar liefst veertig bedrijven presenteerden hun bedrijfsplannen en kregen nuttige feedback van de jury.

Tijdens de pitch hadden de leerlingen maximaal drie minuten de tijd om een vakkundige jury (bestaande uit: ondernemers, coaches en CEO’s) te overtuigen van hun idee, product en bedrijf. Onze leerlingen blonken daarin uit, want ze gingen er zowel met de eerste – als met de tweede prijs vandoor!

1e plaats: Nina van der Cruijsem en Esmanur Bagcan
2e plaats: Jill Aartsen en Gabriela Anic

Onze bedrijven werden tijdens de prijsuitreiking speciaal genoemd voor hun producten, ideeën en presentaties. Winnaars gefeliciteerd en nu op naar de landelijke finale!

Complimenten van een trotse sectie economie.

Kijk voor informatie (en foto’s) op:
https://www.jongondernemen.nl/companylaunch.

Facebookpagina Jong Ondernemen, Company Launch Zuid-Holland #CL17:
Maandag vond de Company Launch Zuid-Holland plaats in HUBspot Leiden. TYGERMOM gaf een presentatie over ‘Ondernemerschap en ecosystemen’. Veertig companies presenteerden hun bedrijfsplannen en kregen nuttige feedback van de jury. Welke pitches werden het best beoordeeld? Junior Company 1. For You – Wolfert Lyceum 2. Bagnificent – Wolfert Lyceum 3. tandpastauitknijper.nl – Driestar College Leiden Student Company 1. Casa di Cavia & Co – Lentiz Maaslandcollege 2. Startop – De Haagse Hogeschool 3. Table Charge – MBO Westland. Gefeliciteerd winnaars!