Beste oud leerling en oud/huidige collega,

Wolfert Lyceum bestaat 10 jaar! Een verjaardag om trots op te zijn en die gevierd mag worden. Samen met jullie natuurlijk, want zonder jullie zouden we nergens zijn! Graag nodigen we je uit voor onze reünie op:

zaterdag 23 november van 18.30 – 23.00 uur

De plannen zijn nog niet helemaal in kannen en kruiken, maar we gaan er zeker weten een super gezellige avond van maken. Je krijgt lekkere hapjes/drankjes, gaat terug in de tijd en volgt lessen van je favoriete docent(en) – indelen doen we zoveel mogelijk op vertrekjaar – en de voetjes mogen van de vloer tijdens de afsluitende schooldisco met band/muziek.

We proberen zoveel mogelijk iedereen te bereiken via de ons bekende gegevens, maar weten dat niet iedereen op die manier bereikt kan worden. Laat daarom zoveel mogelijk mensen weten dat je dit evenement niet moet missen. Hopelijk herken je elkaar en ons weer bij binnenkomst… We hebben er zin in en hopen op veel aanmeldingen!

Lijkt het je ook leuk? Meld je dan aan via onderstaand formulier en je ontvangt gauw meer informatie:

Ik heb me aangemeld, wat nu?
Na aanmelding krijg je, binnen twee weken een bevestigingsmail. Je ontvangt bij binnenkomst een badge met je naam (en evt. brugklasfoto en vertrekjaar).

Mag ik een introducé meenemen?
Het is niet mogelijk een introducé mee te nemen, maar wie weet welke leuke oud-klasgenoot en vriend(in) je tegenkomt!

Wordt er met dieetwensen rekening gehouden?
Ja natuurlijk! We zorgen voor een variatie aan lekkere hapjes, zodat iedereen iets lekkers kan vinden …

Welke muziek / band speelt er?
We zijn druk bezig met samenstellen van het programma. Heb je leuke suggesties, wil je zelf zingen of instrument bespelen? Leuk! Zet het in de opmerking van je inschrijving of stuur een mail naar: jga@wolfert.nl 

Kan ik ook iets later aanschuiven?
Je mist een deel van het programma, maar we zorgen dat je zo snel mogelijk bij je groep kunt aansluiten.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Tot 14 dagen van te voren kun je als oud-leerling kosteloos annuleren, stuur een mail naar: jga@wolfert.nl 

Waarom vragen jullie een kleine bijdrage aan oud-leerlingen?
Een reünie organiseren kost veel geld en daarom vragen we om een kleine bijdrage om deze kosten enigszins te dekken. De school maakt o.a. kosten voor hapjes/drankjes, maar er komen ook personeelskosten bij (o.a. beveiliging, catering, schoonmaakbedrijf), licht, water, muziek/band, kosten afdrukken foto’s, decoraties, badge, enzovoorts. Achter de schermen zijn we momenteel druk bezig met een ontzettend leuk programma samen te stellen.