Vandaag was het zover! De Bibliotheekronde van de Read2Me wedstrijd vond plaats in de Driesprong in Bergschenhoek. In de jury zaten Larissa van der Vorm van Bibliotheek Oostland, Trees Borkus van de Heraut en Paul Verspeek van RTV Rijnmond. Vandaag namen we het op tegen de Melanchton Business School.

Allereerst was Britt Timmer aan de beurt. De jury prees haar omdat ze gelijk contact maakte met het publiek en haar boek goed inleidde. De volgende leerling was Tessa de Rooij. Tessa bouwde de spanning heel goed op met haar stemgebruik en nam de hele zaal mee. De derde kandidaat kwam uit 1V3, hij kreeg complimenten over zijn fragmentkeuze. Dat was dan ook best gewaagd en er werd ook behoorlijk gegiebeld. Tot slot was Lara Plugge aan de beurt. Volgens de jury las Lara technisch perfect voor en onderstreepte de mimiek in haar gezicht, wat ze las.

Toen werd het spannend! Word het een leerling van het Wolfert Lyceum, of wint de Melanchton Business School? Gelukkig duurde de spanning niet lang! Tessa de Rooij  uit 1HV3 heeft gewonnen! Voor het derde opeenvolgende jaar gaat het Wolfert Lyceum naar de halve finale in Rotterdam op woensdag 12 april 2017.

Gefeliciteerd Tessa!!!

Ze staat er zelfs mee in de krant, kijk op de site! 

In het WLfotoalbum op google drive staan de foto’s! Heb je zelf mooie foto’s gemaakt en wil je ze delen? Mail ze dan naar wlfotoalbum@wolfert.nl