Gelukkig nieuwjaar allemaal! We komen direct met goed nieuws want op donderdag 6 maart is er weer een talentenavond en we hebben jullie hulp hierbij nodig…

Wat is jouw talent?
Heb je laatst een prachtige of grappige monoloog bij drama gepresenteerd, die jij wel aan een groter publiek wil laten zien? Of kan jij goed dansen of zingen, jongleren of goochelen? Geef je dan zo snel mogelijk op bij meneer Metselaar (pme@wolfert.nl)!

Auditie
Vanaf dinsdag 14 januari starten de audities om 16.15 uur in het muzieklokaal en voor meer ruimte is het dramalokaal beschikbaar.

Thema = Lief(de)
Dit jaar willen we er nog meer een geheel van gaan maken. Vandaar dat wij aan jou vragen om aan de hand van dit thema een act voor te bereiden. Bedenk wel, je kan van alles met het thema doen. Voordat we een hele avond alleen maar liefdesliedjes te horen krijgen, zou het ook zo fijn zijn om wat contrast te zien en/of horen. We zijn benieuwd waarmee jullie komen!

Op de achtergrond
Hoef jij niet zo nodig op de voorgrond te staan, maar beschik jij wel over ander soort talent (denk bijvoorbeeld aan band/backstage/techniek)? Meld je dan ook aan bij meneer Metselaar (pme@wolfert.nl)!

Groetjes,
Meneer Metselaar, mevrouw van den Berg
en mevrouw van Bakel