Ook dit jaar hebben wij ons vertegenwoordigd op het landelijke schoolhockeytoernooi van de KNHB. Met vier teams trokken wij ten strijde; twee teams meisjes jong, die speelden op HBR in Berkel, een team jongens jong die speelden in Zoetermeer en een team jongens oud die speelden bij Leonidas in Rotterdam.

Helaas hebben we het niet geschopt tot in de kwart of halve finales, maar de sfeer was er niet minder om! De leerlingen, begeleidende docenten en ouders hebben het een ontzettend leuke dag gevonden. Er was een hoop enthousiasme, teamspirit en doorzettingsvermogen te zien bij onze leerlingen! We zijn erg trots dat zij zo goed hun best hebben gedaan!

We willen de rijdende en begeleidende ouders van harte bedanken voor betrokkenheid en enthousiasme. Ook danken we docenten Sander Wiese, Mara Groenewegen, Nadia Nasirkhan, Stacey Ouwerkerk en Bart Vlamings van harte voor hun begeleiding.

Petra van den Berg en Lotte van den Broek

Hieronder een kleine foto-impressie. In het Wolfert Lyceum fotoalbum op google drive staan alle foto’s. Heb je zelf ook mooie foto’s gemaakt en wil je ze delen? Mail ze dan naar wlfotoalbum@wolfert.nl.

IMG_0818 IMG_0829 IMG_0833IMG_0864