Soms heb je geluk! Danique en Sienna kregen de kans van hun leven toen ze bericht kregen dat ze hun voetbalidool Perr Schuurs van Ajax op 26 februari vragen mochten stellen over hoe hij de coronatijd beleefde. Het interview komt in een speciale jaarboekeditie van Apprentice. Wij kregen alvast een voorproefje….

Het volledige artikel kun je hier teruglezen….

De vragen werd online afgenomen en moesten tevoren door de persvoorlichter van Ajax goedgekeurd worden. Enkele vragen waren:

“Heb je zelf corona gehad? Ja maar ik heb er niks van gemerkt. Ik ben in april 2020 getest en toen konden ze antistoffen in mijn bloed zien, maar ik heb geen symptomen gehad. Het voetbal heeft er dus ook niet onder geleden.

Wat vind je ervan dat je zo vaak op corona wordt getest? We worden twee á drie keer per week getest. In het begin vond ik het vervelend, maar nu ben ik eraan gewend geraakt. Het is zo gepiept, het duurt maar dertig seconden.

Wat vind je ervan dat het kampioenschap vorig jaar midden in het seizoen werd gestopt door corona? Heel vervelend natuurlijk! We stonden eerste en waren goed op weg om misschien kampioen te worden. Ik had liever gehad dat we door mochten spelen, maar dat mocht helaas niet zo zijn. 

Hoe vind je het om te spelen zonder toeschouwers? Fans nemen veel emoties mee, dus ik hoop dat de stadions zo snel mogelijk vol komen te zitten!”