Het leven is in korte tijd veel veranderd, voor iedereen vraagt dit flexibiliteit en creativiteit. Dit kan soms zorgen voor spanningen en verveling en mogelijk andere uitvluchten zoals middelen of veel gamen.Om ouders meer te informeren organiseert Youz verslavingszorg in samenwerking met scholen, samenwerkingspartners en de gemeente Lansingerland een (online) ouderavond. U kunt hier gratis aan deelnemen.

Het thema voor de ouderavond is Digitale Wereld. Tijdens deze avond bespreken we de wereld van gamen en sociale media. Want hoe kunt u hier als ouder mee omgaan?

De ouderavond wordt online gegeven op donderdag 9 december van 19:30-20:30 uur. De ouderavond is geschikt voor de ouders van jongeren tussen de 10 en 18 jaar. U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar I.Anker@anteszorg.nl Graag ontvang ik uw naam en woonplaats, zodat ik de aanmelding op de juiste manier kan verwerken.

Youz is beschikbaar voor vragen en advies. Op www.puberenco.nl kunt u meer informatie vinden over diverse middelen zoals: alcohol, roken, drugs, gokken en gamen.  Ook vindt u hier tips over onderwerpen als opgroeiende tieners en groepsdruk. Het kan zijn dat u een specifieke vraag heeft of een situatie wilt voorleggen. Dan mag u altijd contact met mij opnemen.

Voor jongeren is er ook een website waar zij terecht kunnen, namelijk; www.maakjekeus.nl

Graag zie ik u terug op de ouderavond!!

Met vriendelijke groet,
Ilse Anker
Team Preventie
Youz Verslavingszorg