Dit jaar konden de evenementen van Olympic Moves eindelijk weer plaatsvinden. Wij hebben hier met verschillende sporten aan meegedaan.

Op vrijdag 8 april trapten we af voor het hockeytoernooi. Hier hebben wij met vier onderbouw teams gestreden voor een plekje in de landelijke finales op Papendal. Alle teams hebben gestreden tot het einde, maar helaas zat een finaleplaats er niet in.

Vervolgens was het op donderdag 14 april aan twee meiden volleybalteams de taak om zich wel te plaatsen voor de finales. Met name het schoolteam heeft het heel spannend gemaakt, maar helaas hebben beide teams hebben zich niet weten te plaatsen voor de finale. Wel hebben beide teams een mooie tweede plaats weten te bemachtigen.

De laatste categorie waarin we meededen, moest dan voor die langverwachte finaleplaatsen gaan zorgen. Op donderdag 21 april zijn we, vol goede moed, met drie voetbalteams afgereisd naar Den Haag. Het was een zonovergoten dag en de jongens klas 3/4 en jongens schoolteam hebben zich inderdaad weten te plaatsen voor de landelijke finale op 10 juni op Papendal!!

We willen alle leerlingen en begeleiders bedanken voor drie geslaagde dagen. De plannen voor volgend jaar zijn alweer gemaakt, met zelfs nog een uitbreiding van de sporten!