Op maandag 29 november 2021 kunt u met de mentor van uw zoon/dochter voor tien minuten in gesprek. Tijdens deze online mentorspreekavond gaat u bij voorkeur samen met uw zoon/dochter – tenslotte gaat het over hem/haar – in gesprek. Vaak gaat het gesprek over de sociale/emotionele ontwikkeling (in de klas). Wilt u langer dan tien minuten in gesprek? Neemt u dan tevoren per mail contact op met de mentor.

Later in het schooljaar, eind februari 2022, is er de docentenspreekavond en kunt u, bij voorkeur samen met uw zoon/dochter, met docenten over vakinhoudelijk zaken praten, bijvoorbeeld over de grammatica Engels met een docent Engels en hoe zaken wellicht beter aangepakt kunnen worden.

De twee spreekavonden zijn uiteraard vrijblijvend en niet verplicht.

Aanmelden voor de mentorspreekavond doet u als volgt:
– U voert de afspraak zelf in via Magister met ouderaccount 1: KLIK HIER.
– U geeft een voorkeur aan voor het dagdeel (middag en/of avond). Een exact tijdstip kiezen is helaas NIET mogelijk. Inschrijven en/of wijzigen van een afspraak kunt u zelf doen tot donderdag 25 november. Na het roosteren, krijgt u het exacte tijdstip per mail en staat het in Magister in beeld. Het roosteren gaat zo efficiënt mogelijk, er is geen sprake van een selectie op hoe snel u inschrijft of wat uw achternaam is.

Helaas biedt het systeem niet de mogelijkheid jongere leerlingen eerder in de avond in te roosteren, de laatste afspraak is om 21.50 uur mogelijk. Wij kunnen ons voorstellen dat u dit erg vindt en adviseren daarom te kiezen voor het middagdeel als het jongere leerlingen betreft.

FAQ Mentorspreekavond 29 11 2021

(mail gerust naar: jga@wolfert.nl, als uw vraag hier niet bij staat).