Sommige mensen kwamen aan in de Coronatijd, anderen gingen juist meer sporten. Op het Wolfert Lyceum werken in ieder geval veel sportievelingen die een kwart, een halve en zelfs de hele marathon gelopen hebben tijdens de Rotterdam Marathon.

Anwar Oedairadsingh, Bart Vlamings, Natasja Pompen en oud-medewerker Stijn Simkens (inmiddels woonachtig in Zweden) vormden een Wolfert Lyceum (BOOR) team en liepen de marathon samen in 4.02 uur. Ook Benjamin Vliegenthart, Guus de Vos, Freek van der Sman en Daan de Witte vormden een team en zij deden er 4.03 uur over. Maxime Hoek liep met drie BOOR collega’s van andere scholen (onder wie Frank de Booij, vader van een brugklasser op onze school) in 4.01 uur.

Taco den Boer en Yannick van den Bos liepen samen de marathon, dus beiden 21 km, in een prachtige tijd van 3.43 uur. Jasper van der Hoek presteerde het om de gehele 42 km (en 195 meter) zelfs te lopen in een prachtig nieuw PR voor hem (3.29 uur).

Verder een eervolle vermelding voor Pieter Metselaar die de 1/4 marathon in een snelle tijd liep (00:55:05), René Campo die bijna ongetraind de 10,55 km uitliep (01:22:21) en René Suijker die samen met zijn dochter over de finish kwam (01:07:38).

Hulde aan onze sportieve collega’s! Zij hebben BOOR en het Wolfert Lyceum sportief op de Rotterdamse kaart gezet (overigens: de ‘laatste loper’ was de vader van onze medewerker Marianne Ruygrok, die maakte van zijn laatste marathon een feestelijke gebeurtenis).

Op de foto ontbreken helaas Yannick van den Bos, Taco den Boer, René Campo, Jasper van der Hoek, Pieter Metselaar en René Suijker.