Het hockeyteam ‘Jongens oud’ heeft zich vrijdag 4 april op het Shell hockeytoernooi kranig geweerd. Deze leuke mix van goed samenspelende bovenbouwers, samen met een enkele derdeklasser, creëerden goed verzorgd spel tegen tegenstanders als het Adelbertcollege en het Maerlantlyceum uit Wassenaar.

De scoops van Teun Kampman en de rushes van Michiel Zwart, Jort van Dijk, Rense van Hoorn en Matthijs Berrevoets zorgden voor verwarring in de vijandelijke verdediging! Met een paar harde backhandshots wist aanvoerder Niels van de Berg meerdere malen het net te vinden.

Een strakke verdediging onder leiding van Reinier Zwart en Lars Pool wist veel aanvallen te neutraliseren en anders was daar nog het adequate ingrijpen van goalie Sam van Wingerden.

Alle spelers, waaronder de ‘voetballers’ Rik (pikte zelfs een goaltje mee!), Derek, Jeroen en Dennis en solide halfspelers als Quint van Loosen, Christiaan en Bart Spaans konden rekenen op het applaus en de ondersteuning van mevrouw Hoek en mijnheer Simkens.

In een direct duel om de vijfde plaats werd het Laurenscollege kundig verslagen. De jongens mogen trots zijn op hun samenspel. Het was bovenal een gezellige en geslaagde dag!

Bekijk hier het hoogtepunt van de dag, een succesvolle sleeppush van Teun: https://www.youtube.com/watch?v=HdAVlAJB5zE&feature=youtu.be

Kijk op het WLfotoalbum voor alle foto’s!