Kerstgala Glitter and Gold

Woensdag 20 december is het kerstgala, misschien wel het leukste kerstfeest van het jaar! Het thema van dit jaar is Glitter & Gold, dus kies je mooiste outfit en houd je natuurlijk aan het thema. Om de avond extra speciaal te maken, worden er een Prom Queen en King uitgekozen. Om daarop kans te maken, moet je origineel, uniek en in het thema ‘Glitter & Gold’ gekleed zijn!
Kaartverkoop:
De kaartverkoop start dinsdag 12 december in de aula en betalen doe je met je schoolpas (dus niet contant). De kosten voor de kaartjes zijn als volgt: € 6,- (onderbouw), € 7,50 (bovenbouw) en € 10,- (introducee). Let op: 1 introducee per leerling, je moet met je introducee mee naar binnen. Kaartje voor introducee kan je op de laatste drie verkoopdagen kopen (vanaf vrijdag 15 december).
Locatie/tijdstip:
Plan C te Rotterdam*. Deuren gaan open vanaf 20 uur  en sluiten om 22 uur (dus zorg dat je op tijd bent). Voor de onderbouw is het feest om 24:00 uur afgelopen en voor de bovenbouw om 01:00 uur.
*) Mocht je worden afgezet door je ouders, laat je dan afzetten op de Gelderseplein. Hier kunnen auto’s makkelijk even stilstaan en jij hoeft alleen naar de overkant te lopen. Klik hier voor de locatie in Google Maps.

We hopen jullie natuurlijk allemaal te zien en vergeet niet je spetterende Glitter & Gold outfit aan te doen! Vergeet ook niet je schoolpas mee te nemen.

Met feestelijke groet,
De activiteitencommissie