De leerlingen uit klas 1 begonnen maandag 27 juni enthousiast! Vol strijd werden de sporten voetbal, rugby, 10-bal en hockey gespeeld. Fanatiek werd er gestreden om de wisselbeker én een doos met soesjes, want na zo’n dag mag je best iets lekkers… ? Na verloop van tijd kwam de regen met bakken uit de hemel, maar zo stoer als de leerlingen zijn op het Wolfert Lyceum gingen ze gewoon door. Het gaat immers om eeuwige roem! De winnaar van dit toernooi was team 1V2-D met Liv Damen, Sabine Heijdeman, Anouk Kleijweg, Josje Zang, Rens van Halderen, Niels Kruiderink C en Niels Haye (invaller).

Een dag later waren de weergoden ons gunstiger gezind! Gelukkig maar, want hetzelfde mooie programma en prijzen stonden ook klaar voor onze tweedeklassers! Het was een felle strijd en uiteindelijk wist team 2V1-C de winst uit het vuur te slepen! De winnaar van dit toernooi was team 2V1-C met Luke Hermes, Fatih Kebab, Milan van Ingen, Luc Wilms, Alyssa Cijsouw, Kaja Janssens, Illy Heimeriks en Anne Geerlofs C.

Voor de 3e klassen stond op woensdag 29 juni een mixed voetbaltoernooi op het sportdagprogramma. De voetbalschoenen werden strak aan de voeten gebonden om de kunstgrasmatten eens flink te testen. Er werd een leuk toernooi gespeeld waarbij 3H1 als duidelijke winnaar naar voren kwam. De teams uit deze klas hebben de top 3 volledig weten te bezetten! Daarna gezellig met zijn allen als winnaar op de foto! De winnaar van dit toernooi was team 3H1-B met Tim de Neve, Luuc Neirinckx, Oscar Haakman, Jeffrey Starrenburg, Janiek van der Duyn Schouten, Amed Nabizadeh en Britt Gruiters.

Het was ook een geslaagde sportdag voor de 4V klassen op dinsdag 5 juli. In het begin fris, maar dat veranderde snel nadat iedereen opgewarmd was. Er werd fel gestreden om de beker en het lekkers, maar zoals bij elke sportdag…. er kan er maar één de winnaar zijn!!! Deze keer was het 4V3-A die iedereen te sterk af was. De namen uit dit team zijn: Fleur le Fevre, Matthijs Geerlof, Kim Kleijwegt, Twan Poppeliers, Florance van der Lee, Romiro Scheffer en Lisa Ruijgrok.

Op de foto’s staan 1V2 (kleedkamer), 2V1 (gras), 3H1-B (goals) en 4V3-A (voetpad) met onze ‘fotomodellen’ coach Pieter Jans en Ceres Brouwer.

 20160627_122540-220160628_121639-23H1 sportdag20160705_134151 (1)