KOMT DAT ZIEN, KOMT DAT ZIEN! Graag willen wij jullie uitnodigen op dinsdag 20 december van 19.00 – 21.30 uur voor De Parade. De Parade vindt door de gehele school plaats en bestaat uit een tentoonstelling van Beeldende Vorming en presentaties met betrekking tot de eindexamen-voorstellingen van 5H en 6V. Verder hebben leerlingen uit 4H en 4V solovoorstellingen voorbereid. Deze voorstellingen zijn ontstaan uit persoonlijke fascinaties die theatraal zijn uitgewerkt. Het is zeker de moeite waard om langs te komen en je onder te laten dompelen in een sensationele avond aan theater en kunst.

Ouders/verzorgers van overige leerjaren zijn ook van harte welkom! De Parade is gratis, maar er moet tevoren wel een mail gestuurd worden om te reserveren (zie onder). Kaarten liggen voor ouders/verzorgers klaar bij de entree.

Wil je een (gratis) kaartje(s) voor de avond, dan kun je deze ophalen bij mevrouw vd Berg en/of mevrouw Bechoe. In verband met beperkte beschikbaarheid aan kaarten kun je ook alvast een kaartje(s) reserveren door te mailen naar LBG@wolfert.nl of MBC@wolfert.nl.

De feiten op een rijtje:
– Wat: presentatie Parade Kunstvak Drama & Expositie Kunstvak Beeldend
– Wanneer: dinsdag 20 december 19.00 – 21.30 uur
– Kosten: GRATIS maar wel met een kaartje, per mail reserveren bij mevr. v.d. Berg of mevr. Bechoe.

We zien jullie graag dinsdag 20 december om er een hele mooie avond van te maken!

Met vriendelijke groet,
Namens alle leerlingen van het Kunstvak en de docenten,
Mevrouw Verloop / Mevrouw vd Berg / Mevrouw Bechoe

flyer-programmaboekje-parade-2016