Op woensdag 1 december gaat 5 havo naar Disneyland Parijs! In het holst van de nacht vertrekken we met de bus om daarna lekker rond te lopen in het pretpark. Vorig jaar hebben we geen reis gehad naar het buitenland, omdat door Corona dit niet mogelijk was. We gunnen jullie toch een leuke, gezamenlijke activiteit, waar jullie met een glimlach aan terug zullen denken.

Door de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om Parijs zelf te bezoeken met een overnachting, maar de mentoren hebben gestreden om ze alsnog een onvergetelijke reis te geven. Ze hebben de vier dagen in 24 uur weten te proppen, inclusief busreis!

Aan deze 24 uur van Parijs zijn kosten verbonden. De busreis wordt door school bekostigd, het kaartje voor Disneyland zal 44 euro bedragen en komt voor je eigen rekening. Als je zelf brood en snacks verzorgt, is geld niet nodig op de dag. Leerlingen die thuis willen blijven, worden op 1 december op school verwacht. Alle informatie staat in de mail die gestuurd is naar de leerlingen vandaag.

Klas 5 vwo gaat ook alsnog iets leuks doen vanwege de gemiste buitenlandse reis van vorig jaar. In 5 vwo is er echter iets meer tijd (nog geen examenjaar), dus dit uitje zal later dit schooljaar plaatsvinden. De mentoren van 5 vwo hebben dus nog even bedenktijd.