Wolfert Lyceum en Melanchthon leerlingen signeerden hun grandioze kunstwerk in de fietstunnel tijdens de officiële en feestelijke opening op donderdag 4 juni. Als kroon op het werk kwam zelfs de landelijke TV zender SBS6 de feestelijke gebeurtenis opnemen voor ‘Piets Weerbericht’. Heb je de uitzending gemist? Klik dan hier.

Sophie en Lynn, wat staan jullie goed in beeld!! Het is een superleuk filmpje met mooi commentaar van Lynn: “Leuk dat je aan zo’n groot project kan meedoen en dat je kan zeggen – WOW – ik heb hieraan mee gewerkt!” 

We fietsen nu dankzij jullie en NUON met veel plezier door de fietstunnel!

*) de volgende Wolfert Lyceum leerlingen hebben een tekening aangeleverd en/of geschilderd in de tunnel: Bianca van Beek,  Marit Schaap, Sophie Hillemans, Senna Kraster, Emma van Rijn, Kira de Haan, Esmee de Borst, Yessica in ’t Veen, Lynn Suderée, Zita Kneppers, Irene de Koning, Anna Krikke, Joshua Lai, Eva Klompé en Kyra Docter. 

Hieronder een foto-impressie, klik hier voor alle foto’s!

fietstunnel_verkleind (2)  IMG_1326_verkleind  IMG_1323_verkleind IMG_1321_verkleind  IMG_1318_verkleind IMG_1317_verkleind IMG_1315_verkleind IMG_1313_verkleind IMG_1311_verkleind  IMG_1306_verkleind   IMG_0726_verkleind