Wolfest Festival 2016

Met stevige muziek die uit de boxen knalde, ging vrijdagochtend 15 april Festival ‘Wolfest’ vroeg van start. Betreden kon uitsluitend onder vertoon van een e-ticket en schoolpas, want bij de deur stonden imposante bewakingsagenten. Had je geen ticket of was je verdacht? Dan werd je gefouilleerd of je moest verplicht dansen in de buitenlucht (geen straf). Vervolgens kreeg je een festivalbandje en was het mogelijk het ‘festivalterrein’ te betreden.

 

Na de ‘normale lesdag’ werd een ludieke show gepresenteerd door Meryl en Sherine met allerlei ‘spontane’ optredens van docenten. De tribune zat overvol en docenten kregen luide aanmoedigingen vanuit het enthousiaste publiek. Kolderdag 2016 werd afgesloten met een gezellige BBQ met de eindexamenleerlingen en team van het Wolfert Lyceum.

Meer foto’s zien? Zie het WLfotoalbum.

 

*) Kolderdag is de laatste schooldag van eindexamenleerlingen en de organisatie ligt in hun handen (uiteraard rekening houdend met schoolregels). Het is altijd een dolle boel met versieringen en verklede leerlingen. Ze krijgen een eigen budget van de school en vullen dit zelf aan door o.a. tosti’s en broodjes te verkopen in de kantine. 

 

PICT0022PICT0055PICT0054PICT1014PICT1035PICT1042PICT1051PICT1074