Wolfert Lyceum organiseert donderdagavond 24 januari 2019 van 18:30-21:30 uur een fantastisch festival vol kunst en cultuur, voor en door leerlingen. Leerlingen, ouders/verzorgers, docenten en belangstellenden zijn van harte welkom om te komen genieten op het:

Wolfert Art Festival

Wat is er te zien en te doen?
Wolfert Art Festival is een festival vol kunst en cultuur, voor iedereen, met activiteiten van culturele instanties uit de buurt, waarbij jullie allerlei activiteiten kunnen ondernemen en werken kunnen zien, die gemaakt zijn bij; beeldende vorming, kunst en drama. 

Expo en podium
Op deze avond presenteren de leerlingen van de bovenbouw hun werk, dat gemaakt is bij het vak beeldend en het vak drama. De onderbouw exposeert en 4H/V presenteert verschillende voorstellingen net als op het jaarlijkse paradefestival.

Activiteiten
Naast het bekijken van al het moois, dat gemaakt is bij beeldend en drama, zijn er ook een heleboel activiteiten waaraan je kunt deelnemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop aftermovie, body drum of het maken van een foto in de insta-hoek, het volgen van een workshop hiphop, breakdance, handletteren, fotograferen met je iPhone, het smullen van home-made cookies of een echte meet and greet met onze ‘artist in the residence…’

Hoe kan je meedoen? 
Het feest is natuurlijk niet compleet zonder jullie, dus kom allemaal naar onze WAF! Wil je zelf werk exposeren, een workshop handletteren geven, taarten/cupcakes/etc. bakken om te verkopen of zelf optreden met een band, dan kun je je aanmelden, in deze bijlage lees je er alles over:

Briefoudersleerlingen WAF

Wees welkom en doe mee!
Op donderdag 24 januari van 18:30-21:30 uur is de entree gratis, maar wil je meedoen met een workshop of iets lekkers eten, dan zijn er op het festival bonnen te koop ter waarde van 1 euro.

Tot de 24ste op het Wolfert Art Festival!

Namens het hele WAF-team
Docenten beeldend & drama