Het einde van het jaar is bijna in zicht en dat willen wij goed gaan afsluiten met een waanzinnig feest! Woensdag 17 juli 2019 zal het feest plaatsvinden in de grote zaal van de MAASSILO (Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam). Het belooft een groot succes te worden, want het Wolfert bestaat 50 jaar en daarom hebben we ervoor gezorgd dat IEDEREEN voor €1,- een kaartje kan kopen.

De deuren openen om 20.00 uur en zullen uiterlijk om 22.00 uur sluiten. Omdat het een jubileumfeest is, mag elke leerling blijven tot het einde (00:30 uur).

Belangrijk: kaartverkoop
De kaartverkoop zal van start gaan op 8 juli om 20:00 uur. De leerlingen ontvangen binnen nu en een week, een mail over de kaartverkoop (dus houd je mailbox in de gaten!). In deze mail staat een link naar de ECHTE kaartverkoop. Zo kunnen de leerlingen online een ticket kopen.

LET OP:
Iedereen kan maar één kaartje kopen en moet in het bezit zijn van een schoolpas van het Wolfert. Zonder schoolpas kom je op de avond zelf niet binnen. De betaling van het ticket loopt via IDEAL. Als de betaling voltooid is, dan kan het ticket gedownload worden op je telefoon en computer. De leerling kan het ticket zowel digitaal (op telefoon) als geprint meenemen om te laten scannen.

De tickets zijn uitsluitend online te verkrijgen; als gevolg hiervan is er dus ook geen verkoop van tickets aan de deur. Dit betekent dus dat je op tijd een ticket moet scoren!!

Vervoer:
De laatste metro vanaf Maashaven naar Rotterdam Centraal gaat precies om 00:30 uur, wil je deze nog halen, vertrek dan op tijd van het feest. Achter de Maassilo is eventueel parkeergelegenheid.

Jullie worden verwacht in een lekkere zomerse outfit met een hint naar het ROOD-WITTE logo, en/of een GOUD accent dat staat voor het 50 jarig jubileum.

Voor vragen kan er altijd gemaild worden naar; wtfeestbond@wolfert.nl, of je kan een berichtje plaatsen op onze Facebook/Instagram. Op Instagram en Facebook is veel te vinden over bijvoorbeeld de artiesten.

Facebook: Wolfert Feestbond
Instagram: @wolfertfeestbond

Dus Save the date! Hopelijk zien we jullie op 17 juli bij de MAASSILO!

Groetjes,

Wolfert Feest Bond

PS:
NIET VERGETEN: ONLINE KAARTJE + SCHOOLPAS! 
LEES OOK DE GEDRAGSCODE DOOR :

Gedragregels Wolfert Jubileumfeest 2019

J. Meens                            Wolfert College
J. Hermans                   Wolfert Dalton
B. Jarmohamed      Wolfert Lyceum (bja@wolfert.nl)
G. Bakker                      Wolfert Lansing
N. van Hulst                 Wolfert Tweetalig
R. M. Adelantado         RISS