Tijdens de activiteitenweek zijn de leerlingen van de brugklassen en een deel van de tweedejaars leerlingen druk geweest met de Crazy Corona Challenge. Naast een aantal groepsopdrachten met de gehele klas, kregen de leerlingen ruim 30 challenges aangeboden in de vorm van film en foto opdrachten. Wat hebben we genoten van de inzet, samenwerking en creativiteit van onze leerlingen. Zoveel originele inzendingen!

Afgelopen woensdag hebben we tijdens de pauze de prijzen uitgereikt. Uit leerjaar 2 heeft de groep Aqua kipfilet de eerste prijs gewonnen, namelijk een geheel verzorgd uitje naar de bowlingbaan. De groepen Skippieballen en Geenideewatvoornaam wonnen een gedeelde tweede prijs, bestaande uit een feestpakket.

Uit de brugklas konden we de groepen Saani_winnersss, rrbc_coronachallenge en Appelsapje blij maken met een gedeelde eerste prijs. Ook zij kunnen binnenkort met hun groepje gaan bowlen. De groepen Vibes1v1 en Bamihapje ontvingen ook een feestpakket gevuld met lekkernijen.

Alle klassen die hebben deelgenomen aan de Crazy Corona Challenge kunnen deze week tijdens de mentorles genieten van een heerlijke slagroomtaart met de leukste foto van hun klas. Hiermee sluiten we de succesvolle Challenge af.