Donderdag 5 juli is het zover. Niet alleen neem je afscheid van je schoolboeken, maar het is ook de aller-, allereerste editie van het Wolfert Lyceum School´s Out Festival van 11:00 tot 17:00 uur!!!

Het beloofd een onwijs leuke dag te worden. We hebben drankjes, hapjes en hele leuke activiteiten geregeld. Betalen doe je met speciale muntjes. De Activiteitencommissie geeft je alvast drie muntjes cadeau en deze gratis muntjes kun je op donderdag 5 juli ophalen bij het speciaal daarvoor ingerichte kraampje. Verder kun je op de dag zelf extra muntjes kopen van 1 euro per stuk, neem dus je pinpas of spaarvarkentje mee.

Wat kan je op het festival zien, eten en beleven? Op het festival is er o.a. friet van Bram Ladage, Surinaamse broodjes van Warung mini, schepijs van Koen, schaafijs van Rudy en Joopi, crêpes van Formidable, fruit en snoepgoed van Lekker hotel mama, suikerspin en popcorn te koop. Je kunt springen op een bungee trampoline, balanceren op een stier, een skate workshop doen en voetballen tegen dé straatartiest: Randall do Rosario*. Je kan je spierkracht testen door te slaan op de Kop van Jut en docenten in het water zien vallen!!! Enne… ook de voetjes kunnen van de vloer in de Silent disco, maar bovenal kun je genieten van coole optredens van klasgenoten.

Meer details worden later met je gedeeld. Er is goed weer besteld, dus als jij de gezelligheid meeneemt, hebben we samen een geweldige dag! Tot volgende week donderdag!!

Groetjes,

De Activiteitencommissie

*) wil je Randall do Rosario in actie zien? Zie https://www.youtube.com/watch?v=TeCIJB67-bU