De Beroepenmarkt die het Wolfert Lyceum jaarlijks in samenwerking met het Melanchthon Bergschenhoek organiseert, kan dit schooljaar wegens de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. Om leerlingen uit klas 3 en hoger toch te informeren over studies en beroepen gaan we een mooi online alternatief organiseren op dinsdagavond 2 februari. Leerlingen uit klas 3 en de bovenbouw van het havo en het vwo kunnen de presentatie volgen via Google Meet en vragen stellen, voor het vierde leerjaar is de avond verplicht.

We hebben al veel ouders en oud-leerlingen benaderd en er is al veel respons van mensen die hun studiekeuze, beroepskeuze en loopbaan willen delen met onze leerlingen. We zijn hier ontzettend blij mee. We kunnen echter alle hulp hard gebruiken, dus ken je iemand die in deze tijd een digitale presentatie in ongeveer 15-20 minuten wil geven over zijn/haar carrière, laat ze dan voor 18 januari vooral een mail sturen naar mevrouw De Groot: mgr@wolfert.nl. Heel hartelijk dank hiervoor!

We hopen dat de leerlingen zien dat na de studiekeuze aan het einde van de middelbare school er veel meer keuzemomenten volgen en dat het hun horizon gaat verbreden.