Zoals jullie weten krijg je op het Wolfert Lyceum het vak drama en kun je dit kiezen als examenvak. Met veel plezier nodigen wij jullie graag uit voor een nieuw buitenschools theaterproject.

We starten dit jaar namelijk met een muzikale theater pilot. Een musical dus? Nee, het wordt geen traditionele musical. Maar we gaan wel gebruik maken van muziek en beweging binnen het project. Er zal onder andere gebruik gemaakt worden van a capella zang, body percussion en dans/beweging. Uiteraard met het spelen op de voorgrond. Ons doel is om samen met jullie te verdiepen en toe te werken naar een voorstelling van ongeveer één uur. Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan aan via de mail vóór donderdag 15 oktober.

Voor wie?
Voor alle leerlingen die tijd hebben en het leuk vinden om hun theatrale, muzikale en fysieke talenten te verdiepen. We maken de voorstelling mét jullie. Daarom is eigen inbreng, inzet, meedenken en creëren van groot belang.

Wanneer?
We repeteren vanaf maandag 2 november, iedere maandag van 16.00-18.00 uur. Begin juni 2021 zal er gespeeld worden voor publiek.

Hoe aanmelden?
Je kunt je via de mail aanmelden bij mevrouw Melo Fortes (rmf@wolfert.nl) en mevrouw Bechoe (mbc@wolfert.nl).

Eventuele vragen kunnen worden gemaild of kom bij één van ons langs (en laat je verder informeren).

Dus lijkt dit je een tof project en wil je met ons de uitdaging aangaan? Meld je dan snel aan. Wij hebben er zin in!

Met vriendelijke groeten,
Mevrouw Melo Fortes en mevrouw Bechoe
Docenten drama