De langste, leukste en laatste schooldag voor onze eindexamenkandidaten begon donderdagavond 18 april om 20.30 uur en eindigde vrijdag 19 april om 15.30 uur.

Donderdagavond ‘sliepen’ de leerlingen uit 5 havo en 6 vwo op school. Nou ja….slapen? Na het verbouwen van de school, een lekkere foute karaoke en een film, begon de ochtend vroeg met een ontbijtje. De school was compleet verbouwd tot militaire basis en er liepen heldhaftige soldaten, officieren, kapiteins, korporaals, enzovoorts in het rond. Geen leerling en docent ontsnapte aan hun aandacht.

De examenleerlingen gingen compleet op in hun rol. Iedereen was verplicht om een geprinte ‘dienstplicht brief’ mee te nemen. Zonder brief waren er disciplinaire consequenties: over de stormbaan rennen, door de rubberbanden springen, jumping jacks doen, buikspieroefeningen uitvoeren, enzovoorts. De gezellige en geslaagde dag kwam tot zijn eind met een spetterende eindshow, waarbij er een heuse strijd tussen de docenten gevoerd werd.

Van de Kolderdag zijn leuke foto’s gemaakt en die zijn te downloaden via ons WLfotoalbum.

Voor nu wensen we de leerlingen uit 5 havo en 6 vwo heel veel succes met alle voorbereidingen en de eindexamens zelf. Hou je hoofd koel, dan komt het zeker goed!