Op woensdag 25 januari bezochten twee inspecteurs van de Onderwijsinspectie het Wolfert Lyceum in het kader van een landelijk onderzoek ‘De staat van onderwijs’. Ze bezochten lessen, spraken met leerlingen, docenten en de directie. Hun eindoordeel was zeer lovend. De inspecteur was vooral te spreken over de manier waarop docenten bezig zijn met onderwijsontwikkeling en hun eigen rol daarin. “Daar mogen we als Wolfert Lyceum heel trots op zijn!” aldus Peter Wind, directeur van de school.

Als kers op de taart scoorde het Wolfert Lyceum als enige havo/vwo school in Lansingerland in het Elsevieronderzoek ‘Beste scholen’ het predicaat GOED (klik voor Elsevieronderzoek: HAVO en VWO)

PS. Veel informatie over onze school staat ook op de site ‘Scholen op de kaart’. Hier wordt antwoord gegeven op vragen als: Waar komen de leerlingen vandaan? Wat staat er in het schoolplan? Hoe is de zorg geregeld? Wat zijn de examenresultaten?  De gegevens worden geleverd door zowel het ministerie van onderwijs als de school zelf. Zo is het mogelijk om scholen te vergelijken. Klik hier om naar de website ‘Scholen op de kaart’ te gaan:

BestSchoolsite2 (1)