Wij zijn super enthousiast om te mogen mededelen dat er na zo’n lange tijd weer een schoolfeest gepland staat! Dit schooljaar is het thema: HIGH SCHOOL. Op woensdag 13 oktober vindt het feest plaats en het feest is voor klas 2 t/m klas 6 (de brugklas krijgt binnenkort hun eigen feest!).

LOCATIE:
Het feest vindt plaats in Villa Thalia in Rotterdam (van 20.00-24.00 uur). Woensdag gaan de deuren om 20.00 uur open en deze sluiten om 21.00 uur. Het schoolfeest duurt tot 24.00 uur, helaas mag het niet tot later duren van de overheid.

KOSTEN:
Kaartjes kosten € 2,- (twee euro) en per persoon mag je vijf kaartjes kopen, je kan dus ook voor je vrienden een kaartje meenemen! Zo worden lange rijen voorkomen. Inclusief jezelf kan je dus 5 kaartjes aanschaffen. De kaartjes kun je alleen met je pinpas betalen!

BELANGRIJK:

  • Vanwege de corona regels zijn introducees op het feest niet welkom, maar wij maken er met onze eigen school natuurlijk een fantastisch feest van!
  • Bij binnenkomst moet iedereen zijn/haar schoolpas laten zien en het kaartje dat ze gekocht hebben.
  • Om het feest mogelijk te kunnen maken, heeft iedereen wel een QR-code nodig. Geldende QR-codes zijn (één van de volgende bewijzen):
  • Er zullen blaastesten aanwezig zijn om er zeker van te zijn dat er geen leerlingen onder invloed van alcohol zijn, daarnaast worden tassen gecontroleerd bij de ingang door medewerkers van Villa Thalia.

Vergeet dus niet om je schoolpas mee te nemen naar het schoolfeest, naast je kaartje en QR-code. Wanneer je deze niet bij je hebt, kunnen wij helaas geen toegang verlenen (om te voorkomen dan er teveel mensen aanwezig zijn).

Wij hebben er heel veel zin in, hopelijk jullie ook!

Met vriendelijke groet,
De activiteitencommissie (AC)