Het is zover: uw zoon/dochter zit in het examenjaar. Een spannend jaar met als absoluut hoogtepunt de eindexamens. Om ervoor te zorgen dat uw kind het maximale uit het examenjaar haalt, biedt Wolfert haar leerlingen de mogelijkheid om tegen een zeer aantrekkelijke prijs een examentraining te volgen van Onderwijshelden, in samenwerking met Lyceo. Dit zorgt ervoor dat de examentrainingen plaatsvinden in de buurt, namelijk op de locatie Wolfert DALTON. Voor mavo-leerlingen betreft het 1-daagse trainingen en voor havo/vwo zijn het 2-daagse trainingen.

Data examentraining havo/vwo locaties Dalton, Lyceum en Tweetalig
Zaterdag 7 èn zondag 8 april 2018:
Vakken: Nederlands, Economie, Wiskunde B, Biologie, Aardrijkskunde

Zaterdag 21 èn zondag 22 april 2018:
Vakken: Wiskunde A, Engels, Natuurkunde, Scheikunde, Management & organisatie

Data examentraining mavo locaties Dalton en Lansing
Zaterdag 7 april 2018:
Vakken: Nederlands, biologie, Duits

Zondag 8 april 2018:
Vakken: Engels, Aardrijkskunde, Scheikunde, Geschiedenis

Zaterdag 21 april 2018:
Vakken: wiskunde, Frans

Zondag 22 april 2018:
Vakken: Natuurkunde, Economie

Wat is een examentraining?
De examentrainers van Onderwijshelden en Lyceo, onder de naam van Nationale Examentraining, stomen de leerlingen in 1 (mavo) of 2 dagen (havo/vwo) klaar voor hun examens. Onderwijshelden traint in kleine groepen. De trainers lopen de examenstof stapsgewijs en gestructureerd met de leerlingen door, geven ze tips & tricks en begeleiden hen bij het oefenen met verschillende vraagstukken: “Aan het eind van de dag gaan de leerlingen een stuk zekerder op weg naar het examen”. Er zal maximaal 1 trainer per 8 leerlingen aanwezig zijn.

Onafhankelijke methode en lesmateriaal
Er wordt gewerkt met een geheel eigen methode en lesmateriaal, ontwikkeld in samenwerking met hogescholen en universiteiten. Deze methode is de afgelopen 11 jaar in de praktijk getoetst en continu verbeterd.

Direct inschrijven?
De leerlingen kunnen zich voor één of meerdere examentrainingen inschrijven. De vwo en havo  examentrainingen worden aangeboden voor 99,00 euro. Een mavo examentraining wordt aangeboden voor 60,00 euro. Wij raden u van harte aan niet te lang te wachten met inschrijven zodat u verzekerd bent van een plek. De inschrijving sluit op vrijdag 23 februari 2018.

Wolfert Dalton: www.lyceo.nl/wolfertdalton
Wolfert Lansing: www.lyceo.nl/wolfertlansing
Wolfert Tweetalig: www.lyceo.nl/wolferttweetalig
Wolfert Lyceum: www.lyceo.nl/wolfertlyceum

Over Onderwijshelden en Lyceo
Onderwijshelden organiseert al sinds 2008 examentraining. Sinds dit jaar doen zij dit ook in samenwerking met Lyceo. Met meer dan 40.000 tevreden geslaagde examenkandidaten en het beste trainersbestand helpen ze elk jaar vele jongeren om met een vertrouwd gevoel hun examen in te gaan en hun diploma te behalen.

Heeft u vragen over de examentrainingen op school? Dan kunt u hiervoor altijd terecht bij de teamleider en/of examensecretaris van betreffende locatie. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Onderwijshelden door te bellen naar: 088 – 3926 363.

Met vriendelijke groet,
Bianca Toebosch, Wolfert Dalton
Fredy van der Does, Wolfert Lansing
Irma Wertheim, Wolfert Lyceum
Niek van Maaren, Wolfert Tweetalig