Op woensdag 28 juni is het zo ver! Samen met Wolfert Dalton houden we het eindfeest met het thema ‘Sensation White’ in de hippe locatie Maassilo te Rotterdam.

Vanaf donderdag 15 juni kun je in elke pauze een kaartje kopen. De betaling kan alleen cash worden voldaan. De kaartjes kosten slechts €5. Intro’s betalen €7,50. Neem voor de koop van je kaartje wel je schoolpas mee en betaal graag gepast. Zoals gebruikelijk krijgen de examenkandidaten voor het slotfeest een gratis kaartje van de activiteitencommissie, kom deze nog wel even ophalen. Er worden namelijk geen kaartjes aan de deur afgegeven.

De Maassilo is goed te bereiken met de metro. Metrohalte Maashaven ligt op 50 meter van de ingang. Het feest begint om 20.00 uur. De deuren sluiten om 22.00 uur. Het feest duurt voor de onderbouw tot 24.00 uur en voor de bovenbouw tot 01.00 uur.

Na een spetterende optreden van rapper Cho willen we dit schoolfeest niet achterblijven. We hebben producer p.APE van TopNotch (hét label van dope Nederland) en zanger/rapper Le Seton zo ver gekregen dat ze komen optreden. Deze zijn onder andere bekend van Kid de Blits, check: https://www.youtube.com/watch?v=Pkxhvw4SftA

Zie je in de Maassilo! Vergeet niet alvast je witte outfit te scoren!!!

Groet,
De Activiteitencommissie