Van Dijk Educatie verzorgt donderdag 6 juli 2023 de inname van de boeken in de aula van het Wolfert Lyceum, dit gaat volgens rooster dat al gemaild is naar alle leerlingen: Rooster boekinname donderdag 6 juli 2023.

Belangrijk:

  • Bij afwezigheid (bijvoorbeeld ziekte) is het altijd mogelijk dat iemand anders de boeken inlevert, maar wel op het tijdstip in het rooster.
  • Van Dijk Educatie stuurt een inleverlijst van de boeken die ingeleverd moeten worden. Lever de boeken op volgorde van deze inleverlijst in.
  • De boeken bevatten geen kaftpapier en/of losse aantekeningen.
  • Is er een boek met schade, dan wordt een boete in rekening gebracht (beschadigingen zijn o.a. ontbrekende pagina’s, vochtschade, schade aan kaft of rug, teksten of afbeeldingen geschreven in het boek).
  • Lever je een boek niet in, dan volgt een factuur.
  • Van Dijk Educatie mailt binnen 24 uur na inleveren een ontvangstbevestiging naar de leerling.

Het inleverformulier stuurt Van Dijk Educatie per mail toe. Check goed of al je gegevens (ook je adres) kloppen die op het inleverformulier staan. Dit is belangrijk want aan het einde van de zomervakantie worden je boeken voor volgend jaar thuisbezorgd, ook naleveringen. Voor leerlingen uit klas 1 zijn door onze administratie de adressen doorgeven aan Van Dijk.

Wil je je gegevens wijzigen? Ga dan naar www.vandijk.nl naar ‘inloggen mijnVanDijk’ en pas je gegevens aan. Ben je je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Klik dan op ‘wachtwoord vergeten’ en je ontvangt een e-mail op je schoolmail(!) met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Daarna kun je weer overal bij. Je kunt wijzigingen ook doorgeven aan de klantenservice van Van Dijk.

Ben je een boek vergeten in te leveren?
Ben je een boek vergeten in te leveren, dan kan je het boek samen met het inleverformulier (belangrijk!) tot 1 augustus 2023 sturen naar: Van Dijk Educatie, afdeling inleveren, Postbus 23, 8260 AA KAMPEN. Bewaar het verzendbewijs. Na 1 augustus neemt Van Dijk geen boeken meer in en volgt een factuur.

Heb je vragen?
Heb je vragen over deze boekinname, neem dan contact op met hun klantenservice: https://www.vandijk.nl/webshop/klantenservice.

Bij overige vragen kun je altijd terecht bij onze boekencoördinator, mevrouw Nijp: wny@wolfert.nl.