Het inleveren van de boeken gaat dit jaar i.v.m. de aangescherpte maatregelen rondom het Covid-19 virus volgens dit rooster.

In week 27 zijn er nog toetsen en lessen, maar daar houden we rekening mee. Van Dijk stuurt de inleverlijsten uiterlijk week 27 per mail en per post naar jullie toe. Heb je vragen, stel die dan aan de mentor in de mentorles.

Lees de onderstaande instructies goed door, want het gaat anders als voorgaande jaren:

– Check je inleverformulier.
– Verzamel alle boeken die op jouw formulier staan. Ook je beschadigde boeken.
– Verwijder het kaftpapier en persoonlijke papiertjes.
– Vul het formulier alvast thuis in en geef aan welke boeken je inlevert en welke je niet meer hebt.
– Maak thuis alvast een pakket van jouw boeken door ze samen te binden met bijvoorbeeld een stevig elastiek of stop ze in een plastic zak en voeg het formulier zichtbaar (aan de buitenkant) toe.
– Check goed of al je gegevens* kloppen die op het inleverformulier staan. Dit is belangrijk want aan het einde van de zomervakantie worden je boeken voor volgend jaar thuisbezorgd. Van Dijk controleert de boeken niet op school maar op haar eigen locatie. Zodra je pakket is gecontroleerd stuurt Van Dijk je een mail.

*Wil je je gegevens wijzigen? Ga dan naar mijnVanDijk.nl en pas je gegevens aan. Ben je je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Klik dan op “wachtwoord vergeten” en je ontvangt een e-mail (op je schoolmail) met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Daarna kun je weer overal bij. Je kunt het ook telefonisch doorgeven aan de klantenservice van Van Dijk, telefoonnummer 088-2030303.

Aan het eind van het schooljaar moet je je kluisje leeg achterlaten of je nu op school blijft of niet. Daarom hebben we vanaf donderdag 2 juli de blokkade van de kluisjes gehaald. Je moet dan al je spullen eruit halen. Je hebt t/m vrijdag 10 juli de tijd. Alles wat er dan nog in het kluisje ligt wordt weggegooid.