3H, 3V en 4V denkt met gemeente mee

De gemeente is bezig met het formuleren van een visie voor de toekomst van het onderwijs in Lansingerland. Ze neemt de mening van leerlingen (en ouders/verzorgers) uit het voorgezet onderwijs hierin mee en gaat daarom komende periode bij zoveel mogelijk leerlingen en ouders/verzorgers een enquête afnemen. De aftrap van deze enquête was maandag 8 februari in het gemeentehuis. Elke school in Lansingerland werd gevraagd om met tien leerlingen aanwezig te zijn.

Wethouder Heuvelink (onderwijs) startte met zijn ‘les’, waarin hij de leerlingen op enthousiaste manier uitlegde hoe de gemeenteraad in elkaar steekt en wat de gemeente Lansingerland doet op onderwijsgebied. Vervolgens vulden de leerlingen op hun smart Phone de enquête in. De bijeenkomst werd afgesloten in de raadszaal waar ook burgemeester Van de Stadt de leerlingen toesprak. Begin april zijn de leerlingen opnieuw welkom om met de wethouder in debat te gaan over de uitkomsten van de enquête.

Het Wolfert Lyceum kwam met enthousiaste leerlingen 3H, 3V en 4V terug. Senna Kraster uit 3H2 gaf zelfs op creatieve wijze weer, hoe zij de bijeenkomst heeft ervaren (zie afbeelding ? !)

SAM_5003 (1)SAM_5012 (1)SAM_5014 (1)SAM_5017 (1)Senna Kraster 3H2 (1)