Het verlangen om met je klasgenoten een warme chocolademelk met een toefje slagroom langs een prachtige piste in de zon te drinken, is nog nooit zo groot geweest! Vorig jaar kende veel onzekerheid en konden we uiteindelijk niet gaan, maar de belangstelling was enorm! Daarom gaan we dit jaar wel weer met het Wolfert Lyceum op wintersport naar Saalbach Hinterglemm.

De maatregelen voor het komende wintersportseizoen in Oostenrijk zijn inmiddels duidelijk en geven ons veel vertrouwen in een mooie reis. De wintersportreis vindt plaats in de voorjaarsvakantie van 2022 en duurt acht dagen. We vertrekken op vrijdag en komen een week later weer terug op zaterdag.

Of je nou beginner bent of gevorderde, iedereen van klas 3 en hoger mag zich inschrijven. Voor de leerlingen zonder ervaring is er ski- of snowboardles. Als begeleiding vinden wij het belangrijk dat leerlingen de kans krijgen om het skiën of snowboarden onder de knie te krijgen. Alle informatie over de wintersportreis hebben de leerlingen via de e-mail in een informatieboekje gekregen en staat ook op onze website. De inschrijving start donderdag 7 oktober om 15:00 uur. Er is plek voor 60 leerlingen.

Zijn er vragen? Aarzel niet en kom naar ons toe of mail: naz@wolfert.nl of tbo@wolfert.nl We bellen u graag om de vraag te beantwoorden.

Met wintersportieve groet,
Najib Azaroiali (naz) en Taco den Boer (tbo)