Wat een avontuur was het! Onze recente wintersport naar Zell am See en Saalbach-Hinterglemm was een onvergetelijke ervaring vol plezier en adrenaline. Met stralende zon en blauwe luchten, dankzij het legendarische ‘kaiserwetter’, begonnen we onze reis met volle energie. En als kers op de taart, werden we op de laatste dag getrakteerd op een heerlijke sneeuwdump, waardoor we ons in een waar winterwonderland waanden.

Het thema van onze reis was ‘ieder wat wils’ en dat hebben we zeker waargemaakt! Van spannende afdalingen tot ontspannende activiteiten, we hebben het allemaal beleefd. Met maar liefst zeven dagen piste bezoek kregen onze skiërs en snowboarders volop de kans om hun vaardigheden te tonen en te verbeteren. Voor de beginners stond er elke dag professionele les klaar, wat een vooruitgang hebben zij geboekt! Trots kunnen we zeggen dat ze aan het einde van de reis zelfstandig de berg af skieden, met een glimlach van oor tot oor.

Maar de wintersport draaide niet alleen om skiën en snowboarden. We hebben ook genoten van andere activiteiten, zoals rodelen en gezellige avonden onder leiding van DJ NAZ. Het was een perfecte mix van inspanning en ontspanning, waarbij iedereen iets vond om van te genieten.

We willen alle leerlingen bedanken voor hun enthousiasme en positieve energie tijdens deze reis! Samen hebben we herinneringen gemaakt die een leven lang meegaan. We kijken nu al uit naar volgend schooljaar, wanneer we opnieuw de pistes zullen trotseren tijdens de voorjaarsvakantie! Laten we blijven streven naar avontuur en plezier, zowel op als buiten de piste!

Met sportieve groet,
Najib Azaroiali (NAZ) en Taco den Boer (TBO).